otwock

(19 wyników)
  • Nie wiemy, ktore z tych miejsc wybrac. Czy ktos moze byl na weselu w Villi Otwock lub na podobnej imprezie? Nie mozemy znalezc opinii w internecie... Czy w Hotelu Boss jest wystarczajaco napojow? Jak z jedzeniem? Pomozcie, prosze, bo musimy sie szybko decydowac, bo wesele za 3 miesiace.. mp
  • Może ktoś z was kojarzy adresy, telefony sal w oklicy Otwocka, Józefowa, Falenicy, Karczewa, Otwocka Wielkiego? Wiem ze moge poszukac w necie, lecz to nie to samo, chciałabym poznać wasze opinie, szczególnie zależy mi na sali - Rybaczówka, Otwock Wielki. Z góry dziękuje:)
  • szukam opini na temat tej sali, probowalam cos znalesc w internecie ale jakos nie za wiele mi sie udalo. Bede wdzieczna jesli ktos moze juz tam byl i podzieli sie ze mna wrazeniami. Osobiscie teren i sala bardzo mi sie podobaja, ale nie tylko to sie liczy. Aga
  • Dziewczyny, slubuję w sierpniu w Otwocku i mam problem, gdyż niedawno tu się sprowadziłam a pilnie poszukuję dobrej makijażystki z okolic Otwocka. Czy możecie mi kogoś polecić?
  • Poszukuję sprawdzonej kucharki/kucharza na wesele z okolic Otwocka. Czy kto? mógłby mi kogo? polecić? Będę bardzo wdzięczna. Monika
  • Witam , czy któraś z pań mogłaby polecić salę weselną w okolicach Otwocka. Interesuje mnie sala Rybaczówka w otwocku wielkim- jesli ktos wie cos na jej temat chetnie wysłychałaby opinii:) z góry dziekuje:) Pozdrawiam
  • poszukuję dobrego fotografa - sesja zdjęć studyjnych w Otwocku lub w okolicy Otwocka moze ktoś ma namiary
  • Witam, razem z drugą połową zaczynamy planować ślub i wesele. W zasadzie to ma byc przyjęcie weselne na jakies 50-60 osób. Czy znacie jakieś domy weselne lub restauracje, które organizują takie przyjęcia w okolicach Otwocka i które według Was są godne polecenia? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc w szukaniu.
  • Czy moze ktos z Was miał tak przyjęcie - jak to można załatwić , czy trzeba mieć pozwolenie na sesje fotograficzną a może ktoś z Was sie tam bawił.......
  • Hej, szukamy DJ lub zespołu na przyjęcie weselne na wrzesień okolice Otwocka (kolo Warszawy). Nie na całą noc tylko w godzinach 16-24 (mniej więcej) Czy możecie kogoś polecic? Bardzo prosze o pomoc:)
  • Najmłodszy mój syn żeni się w przyszłym roku. Nie szukają z narzeczoną in. miejsca na wesele, bo zauroczyli się właśnie tym. www.lipowygosciniec.pl/ Otwarty w maju 2009 r. i nie ma opinii. Jedzenie rzeczywiście b. smaczne (z autopsji), miejsce bardzo klimatyczne, styl staropolski, łazienki po prostu boskie ... ale jednak jakieś obawy są. Wdzięczna byłabym za jakiekolwiek informacje, bo MUSIMY zaklepać termin. Pomysły również mile widziane, bo znam to forum i wiem, że można na W...
  • Witam. Poszukuję eleganckiej bryczki, która powiezie mnie do ?lubu. Wszelkie info (fota pojazdu mile widziana) proszę przesyłac na meila: melanick@wp.pl, lub em-st@gazeta.pl
  • jw. macie jakies świeże wiadomości odnosnie w/w restauracji? wiem, wiem sprawdziłem w wyszukiwarce:) ale może coś nowego może ktos organizował tam weselicho? i mógłby się podzielic wrażeniami co do organizacji , obsługi, etc miejsce na pierwszy rzut oka urokliwe ale diabeł siedzi w szczegółach:) dziękuję za rzeczowe uwagi i komentarze aha stronak to: zalesin.pl i cena 160 zł od osoby z tego co wiem
  • Bardzo proszę o namiary na kamerzystę & fotografa z okolicy Otwocka,Międzylesia jeśli macie jakieś Ponieważ muszę jak najszybciej zarezerwować ich.Mam tylko jeden namiar , ale tam jest trochę za drogo Pozdrawiam
  • Witam! Mieszkam ok. 30 km od Warszawy, okolice Otwocka. Czy macie pomysły na oryginalne zdjęcia plenerowe? Chciałabym, żeby były w klimacie industrialnym - gdzie można wykonać je w mojej okolicy - jakaś stara fabryka, bocznica kolejowa - macie jakies pomysły?? Dodam, że część zdjęć pewnie będzie nad Świdrem - bo przepływa niedaleko :)
  • szukam czegoś w Warszawie lub pod dla dużego wesela na 2008r Cena nie ma wielkiego znaczenia ale oczywiscie zadnych szalonych pieniedzy nie bede wydawał Styl jaki preferuje to: nazwijmy to pałacowy lub dworkowy choc nie jestem księciem :-) jak mozecie to podzielcie sie swoja wiedza ja narazie dobre rzeczy słyszałem o sali boss i afrodyta
  • Czy macie jakies doswiadczenie w zorganizowaniu przyjecia weselnego w plenerze? Znalazlam cudne patio z zadaszeniem, drewnana podloga.. lampiony, swiece.. Ogolnie bajkowy klimat. Oczywiscie zdaje sobie sprawe, jak wiele uzaleznione jest od pogody. Istnieje mozliwosc, ze w razie deszczu wesele przenosi sie do lokalu. Nie chce wesela w palacyhach, gworach, czy plastikowych restauracjach...
  • Dziewczyny, Czy macie jakieś kontakty do Poradni Rodzinnej w Warszawie (chodzi o 3 spotkania). Mam ślub 9 czerwca i sie okazuje ze w porani przy moim kościele nie ma już terminów. Proszę o pomoc! pozdrawiam, ewelina
  • Witam czy może ktoś z Państwa organizował wesele w restauracji "Stylowa" w Otwocku będę wdzięczny za wszelkie uwagi pozdr marian

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się