Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      otwock

otwock

(40 wyników)
    • Co wybrac koszt jest mniej wiecej podobny. Prosze o opinie które pomogą mi podjąć dezyzję. Pozdrawiam Marcin R
    • Witam, Poszukuję informacji na temat inwestycji TBM Dom (MakDom) "Morskie Oko" w Otwocku. Może już ktoś podpisał umowę, albo może mieszka w zbudowanych już blokach? Zastanawiam się nad podpisaniem umowy. Pozdrawiam, mac.st
    • znaleźliśmy się przed trudnym wyborem miejsca zamieszkania... We wszystkich tych miejscowościach podobają nam sie inwestycje - muszę przyznać, że argument decydujący to cena mieszkania;-) Wszędzie proponują nam 3 pokojowe mieszkanie (wymarzone) około 60 metrów. Piaseczno trochę mniej, bo 55m, ale w przystępnej dla nas cenie. Zdajemy sobie sprawę, że z dojazdem /przynajmiej 1 h do Warszawy/ musimy sie liczyć, ale woleli byśmy jechać niż stać;-) Dlatego pytanie wysyłam do Was. Być ...
    • Witam. Czy ktoś już kupił bądź też jest zainteresowany zakupem mieszkania w Otwockim Śródborowie? ( www.insbud-nieruchomosci.pl/index2.php ) Szukam przyszłych sąsiadów ;) Podpisałem umowę przedwstępną z developerem, inwestycja wygląda bardzo sensownie (widziałem plany inwestycji, projekty itp). Do działki należy kawałek lasku przy domu sióstr zakonnych, który także będzie otoczony ogrodzeniem jak i cała działka (więc zapowiada się bardzo przyjemnie). Ktoś z forumowiczów kupił bądź te...
    • zamieszkaj w swoim M jeszcze w tym roku, telewizor LCD 37" otrzymasz teraz, obejrzyj prawie gotowe mieszkanie - widok z okna jest ważny, w 25 minut dojedziesz samochodem lub szybką kolejką z osiedla do centrum Warszawy, sosnowe powietrze Otwocka różni się od tego z centrum Warszawy www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=6&inwest=34&opisAll=true#opis
    • Poszukuję osób które kupiły mieszkanie w Otwocku na ul Okrzei osiedle "Morskie Oko".
    • Czy ktoś wie coś na temat firmy WYCENA Sp z o. o., która buduje to oseidle? czy ktoś interesował się mieszkaniami na tym osiedlu? czy można z nimi negocjować? jestem zainteresowana kupnem mieszkania i będę wdzięczna za wszelkie informacje
    • Czy ktos słyszał cos o tym osiedlu? Maja dobra cene. jak z dojazdem do Warszawy? Co sadzicie czy warto?
    • TBM DOM kolejny developer oszust. Buduja w otwocku osiedle morskie oko, kolejno I, II i III etap. z drobniejszych grzeszkow: wielomiesieczne opoznienia, grzyb w mieszkaniach, plamy na sufitach metr na metr, przeciekajacy dach, problemy z wentylacja, zle osadzone okna = nasiakajace woda sciany, oczekiwanie na ciepla wode po kilka minut, absolutnie zerowe zainteresowanie usunieciem usterek w ramach gwarancji (wkrotce sprawy trafia do sądu) do tego, wydaje mi sie, ze w miare powazna ...
    • Interesuje się inwestycją na ulicy kolorowej w Otwocku,buduje to firma STOK, czy jest to firma uczciwa ? czy warto się w to pchać ?
    • W Otwocku niedaleko stacji PKP można kupić nowe mieszkania w granicach 2800- 3000 zł/m2. Urodziłem się i całe życie mieszkałem na Ursynowie, ale cena 9000zł/m2 mnie powala. Kupić kawalerkę za 500.000 i mieszkać na piętrowych łóżkach? Może lepiej jednak pod Warszawą las, cisza i za te pieniądze to mieszkanie 100m2 i jeszcze coś w kieszeni zostanie, tylko trochę dojazd upierdliwy. Jestem ciekaw waszych opinii.
    • Witam, jestem zainteresowany ta inwestycja: www.insbud-nieruchomosci.pl/ cenowo bez rewelacji ale okolica bardzo mi sie podoba. czy ktos to kupil? szukam wszelkich informacji na temat tej inwestycji. polecacie czy odradzacie i dlaczego? pozdrawiam
    • kto kupił u nich mieszkanie lub segment, co możecie powiedzieć o rzetelności tej firmy, proszę o opinie
    • zastanawiam się nad obecnie najtańszym mieszkaniem z dobrą komunikacją typu skm, czytalam ze do skm w pruszkowie ciezko wsiasc, do otwocka prawdopodobnie kolejka nie dotrze a Ząbki...? Kto mi pomoże w wyborze bo juz glupieje... :(
    • poszukuję informacji o inwestycjach mieszkaniowych w Otwocku i okolicach znalazłem Wioskę Szwajcarską i Gwarant.
    • Cześć szukam osób, które zawarły lub zamierzają zawrzeć umowę na kupno mieszkań w tej inwestycji. Proszę o porady, opinie, ewentualne problemy. Podoba mi się ta lokalizacja, ale nadal się wacham. Pozdrawiam
    • Firma z Kalisza, buduje osiedle w Otwocku na ul. Reymonta. Prosze o wszelkie opinie. xudys@yahoo.com
    • Szukam czegoś nowego w tamtych okolicach. Możecie coś polecić?
    • czy ktoś na forum kupił lub zamierza kupić mieszkanie w inwestycji "Osiedle Chopina" w otwocku budowane przez firmę Tomasz Bondarewski i wspólnicy". chętnie nawiążę kontakt z potencjalnymi sąsiadami.
    • Kochani, w tym tygodniu jadę podpisać umowę kupna sprzedaży mieszkania w Otwocku. Więc szukam sąsiadów i mieszkańców wcześniej wybudowanego osiedla. Czy mieliście jakieś kłopoty z tym developerem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się