pakiet

(6 wyników)
  • NOWA ODZIEŻ!!! CAŁOROCZNA !!! CENA ZA CAŁY PAKIET 800SZT SZTUKA JEDYNIE 12ZŁ/PAKIET 9600ZŁ ODZIEZ DAMSKA:SUKIENKI,SPÓDNICE,BLUZECZKI,BLUZY,KOSZULKI,ZAKIETY, SPODNIE,KURTKI,PŁASZCZE,FUTRA. FIRM;KELLO,VETO,NEXT,CULTURE,2-BIZ,VERO MODA,PAS,LIPO LIPO,MEXX, PHOBIA,MANGO I INNE ODZIEZ MESKA:MARYNARKI,KOSZULE,SWETRY,BLUZY,T-SHIRTY,SPODNIE,KURTKI. FIRM: NEXT,4YOU,JACK ASHORE,LINDBERGH,BLEND,SHINE,PSYCHO COWBOY I INNE WYSTAWIAM FAKTURY VAT CENA ZA PRZESYŁKE WG CENNIKA KURIERA
  • Mam do sprzedania ładne pakiety z nową odzieżą marki stradivarius. Dokładne info pod nr telefonu 603 593 198.
  • NOWE , ORYGINALNE, Z METKAMI różnych firm, całoroczna!!! CENA ZA cały jeden pakiet- 50 sztuk! sztuka jedynie 19,00/PAKIET 950PLN! W PAKIECIE MOŻNA ZNALEŚĆ TYLKO ODZIEŻ(90%) I GALANTERIĘ (10%) Bieżące kolekcje! ODZIEŻ DAMSKA(tshirty, bluzy, kurtki, spodnie, dresy, topy, sukienki, kostiumy kąpielowe) Wyprzedaż posklepowa Odzież takich marek jak : VILA clothes, Sisters Point, Vero Moda, Only, Morgan i inne WYSTAWIAMY FAKTURY VAT! idealny towar do sprzedaży ...
  • Mam sklep z koncówkami na ursynowie. Do niedawna tak jak i niektórzy moi znajomi prowadzący podobne sklepy, zaoptrywałam sie w KONKRECIE pod Warszawą. Zawsze sie narzekało troche ze rozmiarówki brak w pakietach, ze jak juz cos fajnego to s albo xs...czasami jakaś zabłakana "emka". Teraz jak jest nie wiem bo zmnieniłam hurtownie. Ale do rzeczy. Ostatnio totalnym przypadkiem weszłam do niedużego sklepu z końcówkami i zdębiałam...zobaczyłam tam tego samego starszego pana co jest w...
  • Czy slyszeliscie o tym outlecie, jakie są Wasze opinie???Pytam, bo jestem ciekawa czy macie podobne spostrzezenia.
  • Sam decydujesz jak będzie wyglądał twój pakiet. Minimalny zakup 20 szt. Cena od 10 pln. Zapraszamy outlet.hurt@vp.pl zdjęcia niektórych modeli dostępnych obecnie w sprzedaży na: www.outlet-najtaniej.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się