aga291988 01.02.11, 22:12 Czy slyszeliscie o tym outlecie, jakie są Wasze opinie???Pytam, bo jestem ciekawa czy macie podobne spostrzezenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modnie-ubrani Re: OUTLET BAKAS 03.02.11, 18:00 O tak, tak, mam dokładnie takie same spostrzeżenia.... A przedmówca podzieli sie z pozostałymi forumowiczami swoimi spostrzeżeniami czy są to jakieś forumowe kalambury?? Odpowiedz Link
aga291988 Re: OUTLET BAKAS 04.02.11, 13:03 Moje spostrzezenia dla tego outletu są tragiczne. Chciałam sprawdzić, czy gdybym przed zakupem napisała na forum, czy ustrzegłabym się przed największą pomyłką w życiu....:/ Niestety i tak nikt tutaj nie komentuje tego outletu, także pewnie pakiet tego czyściwa i tak bym zakupiła. Opinia: Sprzedawca- nie odbiera maili, nie odpisuje na maile, obiecuje wysyłkę w 24h, przesyłka wychodzi po 2 tygodniach, kłamie że przesyłka wróciła do niego spowrotem - nie wysyła potwierdzeń wysyłki, mimo wielu próśb, a na domiar złego wysyła totalny bubel, który najprawdopodobniej pochodzi z lumpeksu, tylko jest specyficznie sortowany. 10 kg- na próbę, miało zawierać 40-45 sztuk, zawierało sztuk 35. Miała być odzież damsko-meska, była damsko-mesko-dziecieca, podkreslam że dziecieca, nie nadawała sie na szmaty do podłóg. Oddałam je znajomej, która ciuchy miala wywieśc na wieś do siostrzenicy, bo wiadomo dzieci sie brudza i wszystko sie przyda, stwierdziła żę jednak byłoby jej wstyd. Rzeczy mialy być I i II gatunku, 5 sztuk bylo 2gatunku ale bez metek i śmierdzące lumpem, a kolejne 20 sztuk to III gatunek, smierdzace, zniszczone, wszystko potargane, noszone przez innych co najmniej po rok czasu. A cała reszta to gatunek nie do skomentowania..... BRAK SŁÓW PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH, przed tym outletem, niestety dopiero po zakupie znalazłam konto tego pana na allegro , gdzie oczywiście ma mnóstwo negatywów. ŻAL- że nie wstyd mu było to wysłać..... towar chcielismy zwrócić, ale marne szanse by zwrócone nam zostły pieniadze, skoro na sama wysylke czekalismy 2 tyg..... AAA i nie wysyła za pobraniem:) ODRADZAM ODRADZAM ODRADZAM! Macie jakiś w miare sprawdzonych dostawców? Wciaż szukam czegos taniego, zagranica też.... ale nie ma nic taniego i dobrego. Chetnie nawiaze wspolprace z angielskimi hurtowniami. Odpowiedz Link
markowystyl Re: OUTLET BAKAS 22.03.11, 07:27 Witam Z cała odpowiedzialnością mogę polecić hurtownie Bestil. Jest to nowo powstała hurtownią która prowadzić sprzedaż odzieży duńskiej. Prowadzi sprzedaż z wieszaka więc zawsze można sobie dobrać odpowiedni pakiet a ceny też są bardzo dobre. Ich strona to www.bestil.pl. Jedna z moich koleżanek zamówiła u nich pakiet pokazowy i była bardzo zadowolona więc nawet jak coś wysyłają to nie można mieć zastrzeżeń. Odpowiedz Link
ksandiaa Re: OUTLET BAKAS 21.03.11, 21:13 Witam, czy mogę prosić link outletu bakas na allegro? Pozdrawiam Odpowiedz Link
outletinspiracja Re: OUTLET BAKAS 26.07.13, 23:39 polecam OUTLET INSPIRACJA !!! Super towar 1 gatunku, nowy, oryginalny, fajne ceny !!!! Odpowiedz Link
46maniek25 Re: OUTLET BAKAS 31.08.13, 12:30 Witam proszę o ofertę oraz cennik na mejla m.szmulewicz@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
patrissa Re: OUTLET BAKAS 25.02.14, 20:55 witam, zapraszam do kontaktu, przedstawię ofertę; disenado1402@gmail.com, Odpowiedz Link