plenery

(9 wyników)
  • Potrzebuje fotografa, który zrobi nam zdjęcia tylko w plenerze (nic więcej) w dzień ślubu tj. 18.04.2009
  • Witam! Poszukuję niebanalnego, oryginalnego fotografa na samą sesję plenerową w sierpniu lub wrześniu br. Zależy mi na ciekawych zdjęciach za niewygórowaną cenę :-)
  • Chciałam się dowiedzieć, gdzie robicie sesje plenerowe w Bielsku i najbliższych okolicach. Sama zastanawiam się skąd będą fajne zdjęcia i szukam inspiracji. Może macie jakieś pomysły.
  • Witam! Tak jak w temacie potrzebny mi fotograf TYLKO do wykonania zdjęć w kościele i w późniejszym terminie w plenerze! Budżet jaki byśmy na to przeznaczyli to max 500 zł, zatem jeżeli byłby ktoś zainteresowany ofertą, proszę o kontakt paooolcia@o2.pl Pozdrawiam!!!
  • Witam, Usługi fotograficzne - zdjęcia z uroczystości ślubnej błogosławieństwo, plener, kościół, wesele ( około 1000 zdj. w tym 100 obrobionych i wywołanych zdjęć w formacie 15x21 ) 1150 zł Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej www.whiteroses.pl Więcej zdjęć możemy przesłać na maila. ale.gratka.pl/ogloszenie/1051567_white_roses_fotoreportaze_slubne.htm l Zapraszamy!!!
  • Witam, Tak jak w temacie proponuję reportaż ślubny (przygotowania, ceremonia, zabawa i plener) bezpłatnie. Jestem w trakcie tworzenie portfolio, stąd ta oferta. :) Wszelkie pytania można kierować na maila gazetowego lub pod nr telefonu: 509-842-550 Zapraszam
  • Witam, wpisujcie najlepszych fotografów z regionu, najlepiej z ceną. Ja jestem na etapie poszukiwań i dosyć sporo stron już się naoglądałam i najbardziej podobały mi się zdjęcia: photoshots.pl cena dosyc wysoka 3600 www.dabrowiecki.pl niestety ceny nie znam www.michalowski.net.pl ponad 3000 zl
  • cześć, czy 1100 lub 1300 zł za fotografa (wesele jednodniowe) to wygórowana cena?? ile trzeba przeznaczyć średnio na kamerzystę??
  • Czesc:) na innym forum czytalam, ze robilas rezerwacje w USC 3 miesiace przed slubem. Jesli chcemy miec slub 22 wrzesnia to mamy przyjsc dopiero 22 czerwca, tak? I jesli mozesz to powiedz na ktora godzine macie slub? Godizny byly pozajmowane? jak to jest.Dokumenty zalatwiliscie na miejscu czy wczesniej mieliscie juz te wszystkie papierki? pozdrawiam - Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się