plenery

(9 wyników)
  • Witam wszystkich mam pytanko. Gdzie robiłyście/robiliście swoje zdjęcia ze ślubu??? Chodzi mi o plener. Może być Poznań lub okolice Poznania. Będę bardzo wdzięczna za jakies podpowiedzi bo ja nie za bardzo mogę się zdecydować :/. Pozdrawiam :)
  • Szukam ciekawych, intrygujących miejsc w niedalekiej okolicy Poznania. Jakieś stare opuszczone fabryki, stodoły, wiatraki, mosty... Nie chcę żadnego Rogalina, Kórnika... Proszę o podpowiedzi i propozycje :)
  • Witam Was Wszystkie, gdzie w Wielkopolsce można znaleźć takie miejsce....poniżej inspiracja. Chciałabym mieć ślub nad wodą, na wolnym powietrzu i jeżeli jest to możliwe, jakoś blisko miejsca ślubu - wesele, czyli np. dworek z jeziorkiem w okolicy itp. Oczywiście nie musi być to tak piękne jezioro... Moja Bratowa miała ślub i wesele w Krześlicach, zaślubiny były na wolnym powietrzu, ale mi bardzo zależy na wodzie.... www.brides.com/realweddings/weddings/145855?f=664% 3a2023#slid...
  • Zróbmy może przegląd cenników fotografów. Ja dotarłam do kilku ofert - za 1800, 1900, 2500, 3000 - w zależności od tego co jest wliczone (szukałam opcji: reportaż z przygotowań + USC + przyjęcie, bez pleneru). Jeszcze nie wybrałam. Piszcie, jak u Was wyglądały ceny i co obejmowały.
  • Już niby wcześniej wszystko ustaliliśy, ale dopiero wczoraj podpisaliśmy umowę na wideofilmowanie i oprawę fotograficzną - kamera i aparat od dowolnego momentu w ciągu dnia - jakieś przygotowania też wchodzą w grę - do rana, poza tym ewentualna obecność na poltrze czy wieczorze kawalersko- panieńskim (jeszcze to rozważamy) i plener z kamerą kręcącą materiał do jakiegoś wideoklipu czy czegoś również możliwe w inny dzień. Świetnie się rozmawia, bo mamy pełne przyzwolenie na własne po...
  • Hihi tak troszkę do tyłu jestesmy - Z kamerzystą nic nie omówione - baa nawet się z nim jeszcze nie widzieliśmy - U księdza z resztą papierów nie byliśmy - juz się mamie pytał iedy przyjdziemy - na mojej ulicy wszystko rozkopane - oczywiście nie da rady sie dowiedzieć czy chociaż 3 m dziurę sprzed domu mi zlikwidują (kanalize sobie robia) - kwiaty omówione wstępnie, mój bukiet nie zamówiony, dekoracja na samochód tez nie - mielismy jechac do Rogalina upatrzec sobie kilka ładnych m...
  • Panny młode,czy będziecie mieć sesję fotograficzną,w studio bądź w plenerze? Jeśli tak,to na kiedy ją planujecie?Przed ślubem jest ryzyko ubrudzenia sukni itd. (znam takie przypadki).W trakcie ślubu-traci się swoje wesele,goście czekają.Rok temu jak byłam na ślubie,para zniknęła na 2,5 godziny.Spóźniła się do fotografa poprzednia para i oni czekali,a goście-nie wiedzieli,czy pić,jeść,jak się bawić bez młodej pary.A wy jak to rozwiązujecie?
  • Witam Poszukuję fotografa na ślub cywilny i może kilka zdjęć w plenerze na 4 lipca 2009 r. Chodzi mi o usługę bez wywołania. Nie robimy żadnego wesela, ale chcę mieć trochę profesjonalnych zdjęć z uroczystości i może kilka zdjęć w plenerze. Proszę o namiary, jeśli ktoś wcześniej praktykował takie rozwiązanie.
  • Czy któraś z Was miała moze zdjecia w dworku w Koszutach i w otaczajacym go parku i mogłaby powiedziec cos wiecej?? Mamy do wyboru-Koszuty albo Rogalin...byle tylko pogoda w piatek byla tak ladna jak zapowiadają. Pozdrawiam:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się