Dodaj do ulubionych

sesja w plenerze

16.05.07, 22:24
Chciałam się dowiedzieć, gdzie robicie sesje plenerowe w Bielsku i
najbliższych okolicach. Sama zastanawiam się skąd będą fajne zdjęcia i szukam
inspiracji. Może macie jakieś pomysły.
Obserwuj wątek
    • ola1311 Re: sesja w plenerze 16.05.07, 23:13
      Hmm...
      Bielsko - zamek, teatr, park
      Okolice - jakieś łąki kwiatów, Pszczyna - park
      • ishka82 Re: sesja w plenerze 17.05.07, 09:48
        Dzięki za odpowiedź. Właśnie o tych miejscach myślałam :) Mam nadzieję, że do 4
        sierpnia zamek odremontują...
        • ola1311 Re: sesja w plenerze 17.05.07, 22:09
          Ja również mam taką nadzieje co do tego zamku:-D.....że zdążą..ale chyba
          najbardziej będzie mnie cieszyć ta sierpniowa zieleń i inne barwy:)
          • stella_22 Re: sesja w plenerze 17.05.07, 22:47
            Hmm... chyba nie mamy za bardzo co liczyć na zamek (z zewnątrz), bo remont ma potrwać do 2008 roku. Rusztowania chyba na razie nie znikną, niestety...
            • ishka82 Re: sesja w plenerze 18.05.07, 09:47
              Uuu...to kiepsko. Będzie trzeba wybrać inne miejsca. Właściwie, to chyba nawet
              wolę jakąś łąkę, park. Zobaczymy, jeszcze jest trochę czasu na kombinowanie :)
              • truflowa Re: sesja w plenerze 19.05.07, 18:45
                Dziewczyny! Naprawde - teatr, zamek to takie "oklepane" miejsca. A co z
                Debowcem, Szyndzielnia? Blonia?
    • alexa83 Re: sesja w plenerze 27.07.07, 17:10
      Jak tam dziewczyny wpadły wam jakieś nowe pomysły?? Ja ostatnio oglądałam zdjęcia znajomej i ma piękne na ściernisku z kopkami siana super, fajny pomysł też jest w stodole :D mieszkamy w takich pięknych okolicach, że wyjście na łąkę z ładnym widokiem na góry to super miejsce na plener:)
      • ishka82 Re: sesja w plenerze 27.07.07, 22:03
        My chyba będziemy mieć część zdjęć w parku w Pszczynie, a część w stadninie
        koni. Początkowo plener był planowany w dniu ślubu, ale straciliśmy fotografa i
        nowy namówił nas na plener po ślubie, po powrocie z wakacji. No i dzięki temu
        mogę sobie na stadninę pozwolić, bo nie muszę się bać, że się ubrudzę. Ciekawa
        jestem jak to wszystko wyjdzie, no i czy nam się koncepcja nie zmieni ;)
        A inne dziewczyny co wymyśliły?
    • flora.gronkiewicz Re: sesja w plenerze 28.07.07, 11:29
      Naoglądałam się już setki ślubnych zdjęć i chyba najważniejszy wniosek, jaki mi
      się nasunął, to fakt, żeby tło nie przytłoczyło Głównych Bohaterów. Oczywiście
      wiele zależy od aranżacji i punktu widzenia Fotografa, ale pełne przepychu
      zamki, bądź strojne wnętrza są z tego względu niebezpieczne. Najbardziej
      podobają mi się fotografie na łące/polu/ogródku, gdzie Para Młoda jest
      najważniejszym punktem, ale przyprawione jakimś konkretnym akcentem, np. wóz
      drabiniasty, stara drabina, siano. Kwestia gustu, a o nim wiadomo- się nie
      dyskutuje.
      Miłej soboty.
      Flora
    • stella_22 Re: sesja w plenerze 29.07.07, 11:01
      Też się zastanawialiśmy, gdzie robić plener i wczoraj rodzinka spod Bielska dała
      nam namiary na ogrody w Pisarzowicach. Ponoć są pięknie utrzymane, zrobione w
      różnych stylach. W poniedziałek muszę tam zadzwonić i popytać o cenę za wejście.
      A najlepiej podjechać i rzucić okiem jak to naprawdę wygląda.
      Nie chciałabym robić w Pszczynie przez to, że to już takie oklepane. Owszem -
      zdjęcia są piękne, ale wolałabym gdzie indziej. Zamek i muzeum odpada - nie podobają
      mi się zdjęcia w takich wnętrzach. Są - jak dla mnie - za bardzo przytłaczające.
      • ola1311 Re: sesja w plenerze 02.08.07, 15:00
        My będziemy mieć plener parę dni po ślubie, fotograf nam powiedział, że
        pojechalibyśmy do Pszczyny, zahaczając o jakieś pola i tory kolejowe w Grodźcu.
        Ale z tego względu, że mamy ślub i wesele w Szczyrku, to chyba też wyskoczymy na
        chwilkę z wesela.
        • stella_22 Re: sesja w plenerze 02.08.07, 19:08
          Koleżanka miała ślub początkiem lipca również w Szczyrku i też wyskoczyli tam na
          zdjęcia plenerowe. Oglądałam i wyszły naprawdę pięknie i spontanicznie. Skoro piękne
          krajobrazy będą tuż obok - to polecam :)
          My też zdecydowaliśmy, że oprócz zdjęć w ogrodach zrobimy też w górach - może akurat w Szczyrku...
          • 20005a Re: sesja w plenerze 06.08.07, 21:05
            my tez zastanawialismy sie nad plenerem.
            Chyba wybierzemy jakąś piaskownię w Jaworznie i...dla odmiany plener na Równicy.:))
    • stella_22 Re: sesja w plenerze 23.08.07, 10:23
      W poniedziałek zrobiliśmy zdjęcia plenerowe w Pisarzowicach, w ogrodach
      Eugeniusza Pudełko. Piękna zieleń, ławeczki, mostki, kwiaty - lubimy
      takie miejsca, więc byliśmy zadowoleni.
      Za wstęp nic nie płaciliśmy, uprzedziliśmy tylko wcześniej (chyba sekretarkę),
      że przyjedziemy.
    • skrzyneczka Re: sesja w plenerze 15.02.08, 14:26
      Może jakieś nowe pomysły na plener? Myślimy, żeby zrobic zdjęcia
      gdzieś w górach, może Dębowiec, Szyndzielnia...
      Pozdrawiam
    • tusia_84 Re: sesja w plenerze 15.02.08, 16:38
      A ja się zastanawiam nad plenerem w okolicy szlaku Orlich Gniazd :)
      • gaba_86 Re: sesja w plenerze 11.03.08, 11:17
        Moi znajomi oprócz Pszczyny mieli jeszcze zdjęcia nad stawami w
        Dankowicach i w sarym kamieniołomie w Kozach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka