Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      podarunki

podarunki

(3 wyniki)
    • Mam pewien dylemat związany właśnie z podarunkami ubrankowymi dla mojej córeczki, która ma 5 miesięcy. Mała dostaje sporo ubranek w prezencie od dziadków, cioć itd. Przyjmujemy, dziękujemy i korzystamy (czasami nie, ale to sporadyczne). Teściowa ma słabość do grzebania w lumpeksach i od czasu do czasu podarowuje nam wielkie pudło pełne takich ciuchów. Ja rzadko chodzę do lumpeksów, czasem mi się uda coś wygrzebać, ale niestety te znaleziska teściowej najczęściej do niczego się nie nadaj...
    • Gratuluje wspaniałego porodu, wzruszyłam sie czytając. Mam za soba dwa porody, oba w szpitalu, miałam to szczęście, że szybko rodziłam i jechaliśmy z mężem na końcówke do szpitala, więc nawet miło je wspominam. Ale tobie zazdroszczę, no może jak jeszcze będzie trzecia ciąża to się zastanowię. Przy drugim porodzie miałam wspaniała położną i właśnie taka wyobrażam sobie przy następnym Ale rzeczywiście dla dziecka przyjście na świat jest wielkim stresem w szpitalu. Właściwie jest ta...
    • Powiedzcie mi jak sie mam zachować w przypadku, gdy ludzie dają mi różne rzeczy, głównie ubrania i zabawki dla dzieci. Jesteśmy ubogą rodziną, wielodzietną, ale nigdy o nic nie proszę. Mimo to często znajomi w parku lub rodzice innych dzieci z przedszkola lub szkoły ofiarują mi różne rzeczy po swoich - ubranka z których wyrosły, zabawki, którymi się nie bawią itp. Jest mi głupio, czuję się wtedy jak żebraczka, ale z drugiej strony te rzeczy się przydają. Nie wiem, czy odmawiać przjęcia, unie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się