Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      pokojowy

pokojowy

(7 wyników)
    • WITAM.Jak podłączyć termostat pokojowy Auraton 2005 do pieca Brotje energy top 24?? W którym miejscu trzeba połączyć kabel z piecem? Czy potrzeba dodatkowej kostki>?
    • Poradźcie krok po kroku jak coś TAKIEGO się rozpala :)
    • Witam,czy ktoś z Was wykańczał w ostatnim czasie mieszkanie 3 pokojowe ok.70 m w Warszawie(stan deweloperski)???Ile zapłaciliscie ekipie za samą robocizne???A ile za materiał typu kleje,farby,karton gips???Bardzo prosze o odpowiedź i zgóry dziekuje.
    • proszę bardzo o radę mam nowe mieszkanie hipoteczno własnościowe (z kredytem) podpisany akt notarialny i teraz chciałabym zmienić rozkład pomieszczeń dokładnie z dwu pokojowego mieszkania z kuchnią zrobić trzy pokojowe z aneksem kuchennym. moje pytanie brzmi czy potrzebuję czyjejś zgody (wspólnoty mieszkaniaowej, banku )i co z aktem notarialnym w którym jest wyraźnie zaznaczone z ilu pomieszczeń składa się mieszkanie? dodatkowo nie mam jeszcze podpisanej umowy z gazownią (brak licz...
    • Witam, W mieszkaniu mam piec gazowy dwufunkcyjny Brotje Energy 24CE. Do panelu sterującego pieca podłączony jest przewód dwużyłowy i wyprowadzony w pokoju, więc na 95% jest to przewód do podłączenia regulatora. Do tego przewodu podłączyłem regulator Auraton/Euroster 2005. Regulator w zależności od temperatury przestawia się i sygnalizuje, że włącza lub wyłącza piec, ale w rzeczywistości nie wpływa na pracę pieca. Co może być tego powodem? Na jakim ustawieniu powinien być piec? G...
    • czy ktos moze orientuje sie czy zakladajac termoregulatory na kaloryferach musze je zalozyc w calym domu czy moge tylko na wybranych kaloryferach...chce zalozyc w pokojach z ktorych krzystam zadko... czy nie bedzie problemu jeslipare kaloryferow opuszcze?czy nie bedzie jakochs problemow z obiegiem ciepla?
    • W jaki sposób powinienem regulować poziom ogrzewania? Mam 2-funkcyjny piec gazowy wiessmann do którego mam podłączone 4 grzejniki tej samej firmy z termostatem (takim pokrętełkiem na kaloryferze - nie wiem jak to się dokładnie nazywa) na każdym z nich (też wiessmanna). Zaznaczam, że nie mam żadnego programatora pogody. Czy w zalezności od pogody temperaturę grzejników powinienem regulować pokrętełkiem na piecu, czy raczej tego nie ruszać, a ustawiać termostaty na grzejnikach? Co j...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się