Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      poradnik

poradnik

(3 wyniki)
    • (Prosba do moderatora - jakby mozna by to bylo dac jako watek przyklejony, zeby zawsze na gorze bylo). Od czasu do czasu na tym forum znajdzie sie osoba, ktora konczy szkole srednia, ale nie wie jeszcze, gdzie pojdzie na studia. Wobec tego zaklada n-ty z kolei watek pt. "Co studiowac", "Nie wiem gdzie mam isc na studia, pomocy!!!". Zeby nie zasmiecac forum takimi samymi watkami, proponuje zrobic taki mini poradnik dla tych niezdecydowanych osob. Rada 1: Najpierw musisz sie zast...
    • czy moglibyście podać mi informację na temat jak się pisze prace licencjacką,może jakieś linki jak taka praca ma wyglądać? aktualnie jestem studentką juz dość wiekową a do studiów zmusiła mnie sytuacja w pracy,co prawda nie mam za dużo czasu, bo praca a poza tym -matka dzieciom,ale pracę chcę napisać sama,aktualnie utknełam na wstępie nie wiem ile trzeba napisać,ja napisałam parę zdań i nie wiem co dalej ,może ktoś się zlituje nad średnią w wieku studentką i udzieli mi paru pożytecz...
    • Rewelacja - jest super program ale już z góry wiadomo, że zabraknie funduszy dla wszystkich, którzy chcieliby z niego korzystać. Tak więc drogi absolwencie, zgodnie z radą - PRACUJ ZA DARMO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się