Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      porcelana

porcelana

(3 wyniki)
    • Witam, Mam problem. Chcę kupić swoim znajomym zestaw porcelanowy. To prezent i nie chcę otwarcie pytać ich, co mają dostać. Ich dom wykończony jest w stylu socrealistycznym. Gdy ich pytałem to preferują klasykę, ale żeby było użytecznie. Nie ukrywam, że moim kryterium wyboru jest też cena porcelany i nie stać mnie na gesty w granicach 1 000 zł wzwyż. Skłaniam się ku Ćmielowowi: porcelana klasyczna do zmywarki serwis porcelanowy ale nie do zmywarki , bo polska firma, ale gdyby ...
    • Szukam niedrogiej i przyzwoitej zastawy stołowej na co dzień. Powinna nadawać się do mycia w zmywarce i gotowania w mikrofalówce. Na razie spotykam tylko bardzo gruby fajans (?) w stylu "zestaw za 29,99 zł !", który owszem można myć i mikrofalować, ale wydaje mi się jakoś tak zbyt nędzny jak na moje potrzeby. Jest przyzwoita (supermarketowa) porcelana, w rozsądnej cenie, ale nie jest kompatybilna z tymi urządzeniami. Ewentualnie jest elegancka porcelana polskich fabryk (śląska, karolin...
    • Niech mnie ktoś oświeci czym oprócz ceny różnią się płyty ceramiczne od indukcyjnych?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się