Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      poszukiwanie pracy

poszukiwanie pracy

(5 wyników)
    • czy ktos moze wie gdzie mozna dac bezplatne ogloszenie o poszukiwaniu pracy??
    • Gdy przyjechałam do warszawy miałam już pracę, mało płatną i nieciekawą, ale pracowałam. I już myślałam, że uśmiechnęło się do mnie szczęście, gdy na widoku pojawiła się ciekawa oferta pracy w firmie ubezpieczeniowej. Po rozmowie kwalifikacyjnej z dyrektorką działu miałam prawo uważać, że pracę dostanę, więc złożyłam prośbę o rozwiązanie umowy z moim poprzednim pracodawcą. Może się pośpieszyłam, ale chciałam być w porządku i nie rzucać pracy w ostatniej chwili, zresztą pracodawca ...
    • "Moja nowa droga" program adresowany do osób, które poszukują pracy Więcej informacji na stronie: www.d65.pl Zapraszamy serdecznie!
    • Od maja b.r. szukam pracy. Śledzę ogłoszenia prasowe, przeszukuję zamieszczone w internecie oferty firm doradztwa personalnego, pytam znajomych, wysyłam dziesiątki faksów, e-maili i ....nic. Zaledwie kilka firm odpowiedziało telefonicznie na moje oferty co zaowocowało umówieniem się na rozmowę kwalifikacyjną. Z rozmów nic jednak jak dotąd nie wynikło. Jeśli juz raczono podać mi powody odmowy były to moje rzekomo zbyt wygórowane oczekiwania płacowe. Zdarzało mi się słyszeć, że na da...
    • Czy dawaliście ogłoszenie w GW w sprawie poszukiwania pracy? Jeśli tak, to z jakim efektem?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się