Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      praca biurowa

praca biurowa

(12 wyniki)
    • Praszę o pomoc. Praca biurowa-jakie wpisać zarobki? Przysłano mi do uzupełnienia formularz, gdzie muszę wpisać oczekiwania finansowe. Nie pracowałam wcześniej i mam problem-ile wpisać. Oczekiwania finansowe przez pierwsze 3 miesiące-okres próbny oraz po okresie próbnym przy podpisaniu umowy na stałe. Praca stała, umowa o pracę, zarobki brutto.
    • Licencjat, jez. niemiecki bardzo dobry, 4 lata różnych doświadczeń. Nie mam dużych wymagań na początek 1000 netto wystarczy, no ale cóż pomimo tego, że wysyłam cv na ogłoszenia zgodne z moim doświadczeniem i umiejętnościami nikt mnie nawet na rozmowę nie zaprosił. (szukam dwa miesiące)
    • W przyszłym tygodniu ide na rozmowę w sprawie pracy: na trzy tygodnie, pomoc w biurze przed konferencją. Jaka jest stawka w takim przypadku?(+obsługa konferencji).
    • Szukam Stałej pracy ( etat) biurowej. doswiadczenie,obsługa komputera i urządzen biurowych ,obsługa klienta wiek 23lata, studia III rok ( socjologia) Tylko powazne oferty pracy . prosze o maila pzresle swoje cvze zdjeciem.
    • czesc. mam 22 lata, skonczylam PSSiJO w Warszawie, studiuje zaocznie na SGH. Do tej pory pracowalam w sekretariacie firmy uslugowej, mam 1000 zl. netto. Chcialabym zmienic prace, rowniez na biurowa, niekoniecznie w sekretariacie. Ile zarabia pracownik biurowy? Zapewne wiecej niz te moje 1000 zl?
    • Posiadam doświadczenie na stanowiskch ksiegowych ,biurowych ,prawniczych obecnie poszukuję pracy w zachodniej firmie najchętniej niemieckiej. W chwili obecnej pracuję jako asytentka zarzadu.Gdzie warto wysłać swoje CV i co czytają Prezesi porządnych firm????? Pomóżcie - Katarzyna katarzynazolkowska@wp.pl
    • Jak wyżej. Mam pięcioletnie doświadczenie . W tym roku kończę studia mag
    • Tyle mi dzisiaj zaproponowano i mam dylemat. liczylem na 2500-3000 netto. mam 40 lat, studia wyzsze,jezyk,doswiadczenie handlowe. Szukac dalej czy brac?
    • Szukam osob , które pracują w firmie Thomson DVD w Piasecznie.Jestem zainteresowana atmosferą w firmie, zarobkami, jakie dzialy itp. Bedę wdzięczna za wszelkie informacje.
    • Jestem kompletnie zrozpaczona.Wysyłam setki podań, CV, chodzę na romzowy.Ale tylko agenci ubezpieczeniowi i przedstawiciele handlowi abo praca w sklepie.Mam 24 lata, kończę mgr ekonomii zaocznie bardzo chciałabym podjąć pracę biurową w Warszawie. Jeśli możecie mi pomóc bardzo Was proszę.Już nie mam siły.marget22@wp.pl
    • francuskiem biegle? angieslkim bardzo dobrze? Z prawem jazdy? Ambitnej , sumiennej???
    • mgr, angielski , 6 lat doswiadczenia w pracy biurowej ?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się