Forum Komputery grafika komputerowa
ZMIEŃ
      prezentacja

prezentacja

(7 wyników)
    • Na swoim komputerze mam sporo prezentacji. Znajomi chcieliby zobaczyć...Moja skrzynka pocztowa ma małą pojemność. Podpowiedzcie mi proszę gdzie mogę zamieścić swoje prezentacje tak by znajomi otworzyli sobie bez wcześniejszego ściągania? Z góry dziękuję....
    • Witam. Zrobiłam sobie prezentację zdjęć w programie Ashampoo Photo Comander. Nagrałam płytkę. Na komputerze odtwarza bez problemu a na TV nie. Ale głównie chodzi mi o to żeby można było prezentację odtworzyć przez DVD na telewizorze? Jak to zrobić? Jakiego programu uzyć? Dodam że jestem laikiem w tych sprawach:( Z góry dziękuję za podpowiedz
    • Witam, chciałabym się dowiedzieć, w jaki sposób mogę zrobić prezentacje moich zdjęć w photoshopie. Może ktoś zna jakieś linki do stron www z jakimś przewodnikiem...Może jakaś książka??? Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam;)
    • Witam, Moim problemem jest brak wiedzy, jak zrobić efektowną prezentację zdjęć z podkładem muzycznym i efektami takimi jak i przesuniecia, przybliżenia itd ?? Zdjęcia są o tematyce wczesnoszkolnej i chciałabym je umieścić w bajecznie kolorowej ramce. Pawer Point o tyle o ile znam. Za mało, by sobie poradzić. Bardzo proszę o instrukcję.
    • potrzebuje zrobic ciekawa prezentacje wielu fotek, mozecie polecic jakis program do tego? najlepiej po polsku.
    • Czy ktoś zna i czy jest to wogóle możliwe, aby swoją pracę czyli jakiś projekt architektoniczny zaprezentować interaktywnie przez Internet?
    • Mam pytanie. Wlasnie przygotowuje dyskietke ze zdjeciami w postaci Diashow. Chcialabym jednak aby na dyskietce podczas odtwarzania zdjec lecial podklad muzyczny. Muzyke juz tez wybralam i mam w komputerze. Jak jednak mam ja wgrac na CD tak zeby podczas ogladania zdjec leciala rowniez muzyka. Prosze o prosta odpowiedz, poniewaz nie mam zbyt duzego pojecia o komputerach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się