Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      prezes

prezes

(6 wyników)
    • mam takie pytaneczko... jak to się dzieje, że mianujecie często najgorszych pracowników na kierowników i szefów działów w swoich firmach ??? objaśnienie: rozumiem, że nie macie czasu na wgłębianie się w pracę każdego człowieka, a może to dlatego, że słuchacie złych doradców i tych, co zamiast pracować, mają czas na plotki i oczernianie... i krótki przykład z firmy mojej i kolegów... był sobie kierownik, w dziale było dobrze, zadania nam powierzone były zespołowo wykonywane w prze...
    • cukierek
    • Szerszy opis: lat 30 lub więcej, niezamężna i bezdzietna. Jak Wam się u takiej Pani pracuje? Co sądzicie o takiej opinii, że są dziwne, zafiksowane na życiu zawodowym, zachowują się czesto autorytarnie by nie powiedzieć ze sprawują rządy totalitarne w firmie którą trzęsą... Opowiedzcie, jakie macie doświadczenia?
    • Firma podaje adres mailowy biuro@bt-invest.com.pl Szukają asystentek prezesa, inspektora nadzoru i kierownika budowy. Na wielce szanownego pana prezesa trzeba czekać 20 minut bo się zagadał z poprzednią kandydatką. Później pytania o pracę rodziców, miejsce ich zamieszkania, wysokość czynszu za mieszkanie (kandydatki), czy jest sama w mieście (!!!) Co jakiś czas prezes lustruje klatkę piersiową kandydatki. Super. Nie polecam.
    • Czy ktoś z Was wie może jak się pracuje w firmie Manta Multimedia?
    • Bardzo proszę o informacje na temat firmy zajmującej się doradztwem finansowym - Adviser Financial. Otrzymałem od nich ofertę pracy w Warszawie i chciałbym poznać opinię na ich temat. Jak wyglądają rzeczywiste warunki pracy, atmosfera, wiarygodność, i szeroko rozumiane morale firmy..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się