Forum Regionalne Podkarpackie Tarnobrzeg
ZMIEŃ
      prezydent

prezydent

(498 wyników)
    • Czy trzynastka jeśli było się Prezydentem Tarnobrzega należy się dożywotnio - tabelka za zdjęciami lewy górny róg finanse.wp.pl/kat,104492,title,Przerazajaca-buta-wladzy-Oto-trzynastki-urzednikow,wid,15355163,wiadomosc.html?ticaid=110209 Z artykułu: W niektórych samorządach, żeby ją wypłacić, zaciągane są nawet kredyty w bankach. W dużych miastach na trzynastki idzie tyle, co na utrzymanie średniej wielkości szpitala.
    • Ja uważam że o dwa lata na stołku siedzi za długo, dla mnie jest jak pomysłowy Dobromir, któremu nie wychodzą pierwsze pomysły.Ale mam czyste sumienie bo na niego nie głosowałam.
    • Najlepszy i najtańszy przewoźnik na rynku polskim, nie jeździ przez Tarnobrzeg, firma która posiada jedne z najlepszych i najnowocześniejszych autokarów w ogóle nie istnieje w naszym mieście. Władze śpią zamiast trzymać rękę na pulsie i ułatwić życie mieszkańcom.
    • Pokażmy prezydentowi, że nie wszystkim jest dziś do zabawy mimo "darmowego" Sylwestra za 40 tys zł. Pokażmy, że nie akceptujemy zabawy i autopromocji prezydenta na nasz koszt. Pokażmy, że nie życzymy sobie załganych życzeń noworocznych od niego!
    • Tarnobrzeska platforma zwariowała, przeczytałam "Na półmetku kadencji". Jakieś slogany o stwarzaniu "klimatu przyjaznego inwestorom", "aktywizowaniu bezrobotnych" remoncie ul. Zakładowej i innych "sukcesach" prezydenta. Powinno toto nazywać się "Norbert Mastalerz prezydentem tysiąclecia". Hektolitry wazeliny i włazidupstwo na potęgę, ...a jak pan/pani ocenia prezydenta Mastalerza ? Jak najlepiej oczywiście..", ..a gdyby wszystkie kostki brukowe które zużył prezydent na budowę tarnobrze...
    • Należąca dla koncernu IKEA firma Swedwood planuje uruchomić fabrykę w Stalowej Woli (Podkarpackie). W zakładzie, produkującym płyty meblowe, ma być zatrudnionych ok. 300 osób. Jak poinformował PAP prezydent Stalowej Woli Andrzej Szlęzak, negocjacje w sprawie uruchomienia zakładu są na "ostatniej prostej". pytam głośno: W STALOWEJ WOLI MOŻNA, W TARNOBRZEGU NIE, DLACZEGO ???? A PAN ZAJMUJE SIĘ LIKWIDACJĄ SZKÓŁ!
    • Chyba niedługo powinna być sesja absolutoryjna w Tarnobrzegu. Pewnie już się mastalerz do niej przygotowuje żeby radni rozgrzeszyli go z wykonania budzetu i w ogóle czy był dobrym gospodarzem przez miniony rok. Może mieszkańcy też powinni zacząć sie przygotowywać do tej sesji??? Bo zdaje się, że nie udzielenie prezydentowi absolutorium oznacza dla niego natychmiastowy wylot z zajmowanego urzędu? Ludzie, pamiętajcie: w jednosci jest siła!!!
    • Tak Panie Prezydencie Norbercie Mastalerzu już Pan nie nabierze mieszkańców swoimi obietnicami! Powrót młodzieży busami z emigracji jak jest chyba Pan widzi?, nikt nie wraca. Praca dla mieszkańców Tarnobrzega?, tak jest wyłącznie dla swoich, mieszkańcy albo są na zasiłkach, albo wypowiedzeniach, albo za granicą, albo pracują poza miastem bo brakło dla nich miejsca. Akcja meldujcie się w Tarnobrzegu zeszły rok mizerne efekty, to już Grębów jest w stanie się cieszyć przyrostem zameldow...
    • Oglądam ostatnią sesję rady miasta i popisów oratorskich wielkiego wodza . Panie prezydencie, jak pan koniecznie chce sie popisywac swoimi ciągnącymi się w nieskończonośc przemówieniami, to niech pan chociaz nauczy się deklinacji , gramatyki i oduczy tego okropnego cmokania i mlaskania.Szczęście jeszcze, że pan sie nie ślini. Juz dzieci w podstawowce wiedzą, że nie mówi się "som" tylko "są" i nie " w cudzysłowiu" tylko " w cudzysłowie" od " w cudzym słowie". Wypada nauczyć się przynajmniej ...
    • ...tak,tak trzymam kciuki zeby Pan nie dal sie tym wrednym,niewdziecznym mieszkancom Tarnobrzega...osadzacie,ganicie,krzyczycie....ciekawa jestem jakbyscie rozmawiali z prezydentem Mastalerzem oko w oko,ciekawa jestem jakbyscie rzadzili bedac na Jego miejscu,ciekawa jestem czy nie grabilibyscie do siebie majac takie mozliwosci....latwo jest osadzac na forum bedac anonimowym,latwo jest wytykac bledy....ja wiem jedno nie jestem idealna,nie zawsze radze sobie z funkcja matki i zony,zawodze czase...
    • wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,W-tym-miescie-stanie-pierwszy-pomnik-Lecha-Kaczynskiego,wid,13932798,wiadomosc.html Pierwszy pomnik Najwybitniejszemu Prezydentowi III RP Lechowi Kaczyńskiemu postawia mieszkańcy Wołomina po nich zrobią to mieszkańcy innych miast. Prezydent Kaczyński będzie miła swoje pomniki, ulice, skwery i place bo na to zasługuje jak mało kto. O takim uhonorowaniu Prezydenci Jaruzelski, Wałęsa,Kwaśniewski czy Komorowski mogą tylko pomarzyć. Wrzawa liberalnych mediów, czł...
    • Czy ktoś wie kiedy zacny prezydent miłościwie wyda zgodę na remont POPOWODZIOWYCH ulic Grobla i Szklana? A możne ma to być marchewka przedwyborcza dla wieśniaków???????
    • Czy ktoś się orientuje czy prezydent przyjmuje jutro interesantów? O której należy tam być aby się załapać, słyszałam, że przyjmuje określoną ilość osób. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
    • Najlatwiej jest krytykowac, ale prawda jest taka ze my jako miasto czekalismy duzo lat na Prezydenta ktory silna reka zacznie rzadzic. Pan potrafi robic rzeczy Wielkie i odwazne. Trzymamy mocno kciuki i zyczymy wytrwalosci w tych trudnych czasach wrzasku ! Pani Grazyna z rodzina ! - Pana wyborcy !
    • Prezydencie Niedbałowski gdzie są pługi i piaskarki, podobno na ulicy Nadole.
    • Ma odwage przeciwstawic sie CNN I NYT,ma odwage mowic o wyjatkowosci Ameryki i ludzi,ktorzy stworzyli ten piekny kraj. Wyobrazacie sobie Tuska czy Bula-Komorowskiego w takiej polemice z dziennikarzem? wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-pawla-burdzego/21887-wyborcze-tsunami-newta-pawel-burdzy-z-wieczoru-wyborczego-newta-gingricha-w-columbii-karolina-poludniowa
    • Wraz z rodzina glosowalismy na Pana. Podejmuje Pan Drastyczne ale konieczne kroki i decyzje. Takie Prezydenta potrzeba nam na trudne czasy !. Trzeba oszczedzac i trzeba miec odwage trudnych decyzji. Jestesmy dumni z Pana cala rodzina Pani Halina z mezem i corkami !
    • na Pana głosowałem :(
    • no obciach na całego - www.fakt.pl/-quot-Ostra-quot-wpadka-prezydenta-u-Malysza-FOTO,artykuly,99677,1.html
    • chytry dwa razy traci, na przykładzie tego artykułu doskonale to można zauważyć, a tłumaczenia prezydenta, że jednopiętrowy budynek nie będzie zasłaniał linii brzegowej a wyższe już tak są kiepskie. mieszkań w Tarnobrzegu brakuje a tu prezydent postanawia zahamować budownictwo, brawo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna