-
forum.gazeta.pl/forum/w,72,141142816,141149673,Re_Koleja_blizej_z_Wroclawia_do_Walbrzycha_w_pi.html Jest Pan ambitnym człowiekiem ,ale mam pare uwag do sposobu pana działan .Napewno jakies baranki zaczną Pana bronic, pomimo tego napisze. Po przeczytaniu w/w tekstu naszła mnie dziwna mysl, jak i po co Pan zaczyna poprawiac po Kruczkowskim to miasto. Po co nam stara kopalnia jak prowdzi do nas jedna ...
-
Gwizdami i okrzykami „Wypie...j!” przywitali we Wrocławiu Zygmunta Baumana nacjonaliści pod transparentem NOP-u i kibice w barwach Śląska Wrocław. „Nie będę tolerował w moim mieście nacjonalistycznej hołoty” – odpowiedział skandującym prezydent miasta Rafał Dutkiewicz. Jednak dopiero interwencja policji, w tym grupy antyterrorystów, zakończyła kilkunastominutowy festiwal ksenofobii.
-
Panie Prezydencie podejmuje Pan decyzje o wydawaniu ostatniego grosza na wyścigi kolarskie
( podobno jest to 500 tyś! za transmisje telewizyjną ) Czy może Pan wysłać tych kolarzy i kamery telewizyjne na ulice Świdnicką? Od ponad miesiąc zamknięty jest tam jeden pas a ruch samochodowy regulowany jest światłami. Czy Panu nie wstyd! Gdzie są Ci robotnicy i maszyny?! Rozkopana ulica i zostawione światła tak wygląda Pana koncepcja zarządzania miastem? Ale pewnie Pan tamtędy nie jeździ i kolarz...
-
Portal Naszemiasto opublikował zestawienie najlepszych prezydentów miast i najgorszych. Najlepszym prezydentem okazał się Roman Szełemej prezydent Wałbrzycha kolejno Jan Zubowski prezydent Głogowa.
Najgorszy prezydent to Tadeusz Krzakowski prezydent Legnicy a zanim Rafał Dutkiewicz prezydent Wrocławia.
Listę najgorszych prezydentów zamyka Wojciech Murdzek prezydent Świdnicy.
Mieszkańcy miast głosowali na swoich prezydentów przez cały miesiąc mogli dawać plusy lub minusy.
Najlepsi prez...
-
Prezydent nic nie miał do powiedzenia na spotkaniu z mieszkańcami w Poniatowie. Jego argumenty to tylko brak kasy w mieście, dla tego trzeba poświęcić kilka szkół. Rozmowa jak do obrazu.
-
czy może Pan coś zrobić z budynkiem po hotelu sudety, bo stoi i straszy swoim wyglądem i stanem technicznym. Wiem, że ten budynek to własność prywatna, ale czy to znaczy, że ma psuć wizerunek miasta? Może trzeba wywłaszczyć właścicieli a budynek zawsze się może miastu przydać.
-
Powstaje Społeczny Komitet Poparcia Mateusza Rambacher na Prezydenta Wałbrzycha.
Kandydat pisze o sobie:
Od wczesnych lat działałem społecznie, już w szkole podstawowej chodziłem do domu małego dziecka i bawiłem się z dziećmi, chociaż sam jeszcze nim byłem. Zawsze chciałem być aktywny, zmieniać swój świat, dawać szczęście innym. Gdy po dobrze wykonanym zadaniu wiem, że mój wysiłek przyniósł szczęście innym, czuję się zmobilizowany to dalszej pracy.
Wszystkich, którzy widzą, że Wałbr...
-
Całe szczęście mamy prezydenta który wie jakie ma obowiązki i odpowiednią siłę przebicia by postawić na swoim.
praca.money.pl/wiadomosci/artykul/wielka;inwestycja;w;walbrzychu;w;ostatniej;chwili,159,0,951967.html
[i]- To dzięki zaangażowaniu prezydenta Wałbrzycha Romana Szełemeja firma Ronal Polska zdecydowała się kontynuować dotychczasowy rozwój działalności produkcyjnej w tym mieście – [/i]powiedział prezes zarządu Ronal Polska, Krzysztof Brosig.
Pieski zaraz pewnie podniosą nog...
-
Trzeba świeżej krwi aby rozpędzić Po-wskie układy w Wałbrzychu.
-
www.dami.walbrzych.pl/8,556-prezydent_zaczyna__a_nie_konczy.html
Mówcie co chcecie. Może lubicie tą Panią może nie ale pokazuje jak działa nasz ''kochany Prezydent". Może komuś się otworzą oczy na pewne działania w naszym mieście.
A to początek ...zobaczcie na wywiad o Książu w Dami ....to jest numer hheee. Ściagnijcie te różowe okulary...
-
miał być przetarg..... nowe 20 autobsów ..... ostatni hit - tramwaje ...... a tu wychodzi jakieś "szycie" na szczycie - kolejne układanki z podmiotem wewnętrznym i omijaniem ustawy o zamówiniech publicznych
www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,12564
skąd ta słaba wiara Pana Prezydenta w siłę wolnego rynku ?
a może panowie busiarze spod ratusza mieli rację o wymyślonej upadlości MPK ?
-
Patryk Wild tym razem wygra wybory i zostanie prezydentem Wałbrzycha. Dość likwidacji tego miasta!!! Paweł Orfin na wiceprezydenta miasta!! Nowa władza- Nowa jakość-Nowoczesny Wałbrzych
-
Wszystkie osoby i organizacje, które po referendum zostały publicznie obrażone przez prezydenta Szełemeja, proszone są o składanie w Prokuraturze zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa, na podstawie poniższego artykułu KK.
Przestępstwa przeciwko wyborom i referendum
Art. 250. Kto, przemocą, groźbą bezprawną [u]lub przez nadużycie stosunku zależności, wywiera wpływ na sposób głosowania[/u] osoby uprawnionej albo zmusza ją do głosowania [u]lub powstrzymuje od głosowania[/u],
podlega ...
-
Panie Prezydencie Wałbrzycha jak się panu jeździ po naszych drogach ? Czy jest Pan zadowolony z wałbrzyskich kraterów ( bo to już nie są dziury !) .
-
W imieniu dużej większości młodych mieszkańców Wałbrzycha chciałem z grupą wielu znajomych podziękować panu, panie Prezydencie za to że w końcu w naszym pięknym Wałbrzychu wiele się zmienia na lepsze. Wiem, że wielu z nas już zostanie tu a nie wyjedzie z miasta. Wałbrzych się naprawdę zmienił i zmienia na lepsze! Poszę p. Romanie nie słuchać tych prymitywnych ujadaczy że jest źle i jak to tragicznie się tu żyje. Prawda jest całkiem inna. Życzymy Panu wielu sukcesów w pracy i w życiu osobistym...
-
ha,ha,ha a moze jeszcze dacie się nabrać spotkaniom w szkołach o powstawaniu przedszkoli,żłobków itd,tak głosowaliście i teraz macie,wszystko do likwidacji
-
Kolejny raz R.Sz. pokazał kim na prawdę jest. A jest, żeby nie użyć innych wyrażeń, niesłowny. Zaczęło się od Mobruku - miał zniknąć w ciągu miesiąca. Jako jeszcze pełniący obowiązki narobił wiele szumu a po wyborach sprawa przycichła. Bo przekonał się, że jest "za mały" na Mobruk, który był, jest i będzie. Miała być grodzkość w 2012r. a nie wiadomo czy będzie w 2013r. Miał nie kierować się znajomościami przy obstawianiu stołków, a np. Zamkiem Książ kieruje mało kompetentny pan, którego jak p...
-
Sama glosowalam na szelemeja a teraz bardzo tego zaluje. On nie liczy sie z losem ludzi tylko za wszelka cene chce łatac dziure w budzecie - Naszym kosztem!!!!!!! zwalniajac , likwidowac miejsca pracy.
-
Cały czas się zastanawiam jak można było głosować na Szełe..meja?? Autorka jednego postu pisze, że jest on biedny i przemęczony od nadmiaru spraw na głowie. Ojejku biedny ten nasz nieszczęsny prezydent... Faktycznie od tego nadmiaru niespełnionych obietnic ma prawo być przemęczony.... Ruszył by wkońcu tą swoja mózgownicą i tak jak mówił przed wyborami zlikwidował by MOBRUK i postarał by się o obwodnicę, bo z tym to już w ogóle wyszły cyrki, ale nie lepiej siedzieć, pierdzieć w stołek i brać z...
-
Warto obejrzeć kochającego Wałbrzych
www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/4908-prezydent-szeemej
Kto zakłada Szełemejowi łańcuch prezydencki? Czyżby komisarz wyborczy, członek PO, mający fuchę w radzie nadzorczej MZUK?
www.mzuk.walbrzych.bip.waw.pl/index.php?k=S:m/251/1