Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      prezydent

prezydent

(878 wyników)
    • W dzisiejszym DZ reportaz o spotkaniu Janoscha i Lewandowskiego na Teneryfie. Widac zabrze miastem dostatnim jest skoro sponsoruje takie wojaze.
    • Zamierzam ogłosić zbiórkę publicznę mającą na celu pozyskanie środków na Pomnik ku czci pani Prezydent Mańki-Szulik. Uważam że słusznie należy się Jej pomnik i to za życia za zasługi dla miasta i rozkwit Zabrza. Nr konta podam w korespondencji mailowej. Zamierzam zaangażować do akcji Głos Zabrza i R. Śl, wojewode ślaskiego, TVP i oczywiście radnych miasta. Prosze pokornie o poparcie tej słusznej idei.
    • Mieszkańcy Bytomia udowodnili, że nawet w dużych miastach można pogonić prezydenta i radę miasta. To ostrzeżenie dla prezydentów i radnych z innych miast. Za tydzień mieszkańcy Rudy Śląskiej spróbują odwołać swoje władze. Jak sobie pomyśllę o cenie wody i ścieków jaką zafundowała Nam gminna spółka kontrolowana przez władze miasta to też mam ochotę na referendum.
    • "Krzysztof Lewandowski, wiceprezydent Zabrza: Poprosiłem prezydent o odwołanie mnie" zabrze.naszemiasto.pl/artykul/987239,krzysztof-lewandowski-wiceprezydent-zabrza-poprosilem,id,t.html?kategoria=678
    • Kto płaci za "wojaże senackie" Pani Prezydent Szulik? Bardzo zaangażowana w wybory senackie Pani Prezydent pojawia się i tu i tam, min w Warszawie, Wrocławiu. Pytania - czy w związku z tym pojawia się tam w swoim czasie prywatnym biorąc urlop czy w ramach czasu pracy? Czy korzysta z pojazdu prywatnego czy służbowego jadąc nie w sprawach miasta ale w sprawach agitacji wyborczej do Senatu? Czy korzysta z delegacji ? Kto za to płaci ? Pani Prezydent z prywatnej swojej kieszeni czy miezkańc...
    • hyhyhy... ile kasy przypada na nasza? swoja droga, fajnie... nie wstyd byc w zarzadzie ktory to tak dba o nas, ze dopiero sad musial sie zajac sprawa? jakie w takim razie zarzad KZK ma kompetencje? bycie prezydentami miast? kpina... katowice.gazeta.pl/katowice/1,72739,12797536,Sad__Prezydenci_nie_maja_prawa_pobierac_diet_z_KZK.html
    • Kibice prowadzą akcję na Facebooku i wkleili tam m.in. piosenkę Edyty Bartosiewicz: "Skłamałam". wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9204393,Kibice__odwolajmy_prezydent_Zdanowska_w_referendum.html
    • Dzisiaj w Szkole Podstawowej Nr 7 odbyło się spotkanie mieszkańców z panią Prezydent. Spotkanie przy pomocy Dyrekcji Szkoły zorganizowała Rada Dzielnicy Zabrze Centrum - Północ. Było ciekawie i dość burzliwie. Okazuje się,że w realu nie zawsze jest tak pięknie jak to piszą i pokazują w zabrzańskich mediach. Kto nie był niech żałuje. Mam nadzieję, że temat będzie kontynuowany w publikatorach i to niekoniecznie tylko lokalnych.
    • Najnowsze wyniki wskazują na 78 % poparcia dla naszej Pani Prezydent [i](dot. osób, które deklarują udział w wyborach)[/i] [i]źródło: badania lokalne[/i]
    • www.fakt.pl/Jasno-tylko-u-pani-prezydent,artykuly,76572,1.html
    • Panie Pośle. Czy nie czas aby już otwarcie, głośno i zdecydowanie rozpocząć kampanię prezydencką? Chcę na Pana głosować tak jak i wielu moich znajomych ale chcę też poznać Pana program wyborczy i chcę poznać Pana zdanie nt obecnej władzy P. Mańki-Szulik. Ta Pani jest słabym Prezydentem, to już wiem, ale może inni nie wiedzą, a skoro nie wiedzą to trzeba GŁOŚNO informować społeczność lokalną o nieudolnej władzy w mieście. Panie Pośle - do dzieła !!
    • Nie lada problem mają Skuteczni. Nie wiedzą co zrobic z jednym ze swoich liderów Adamem M. który dopiero co opuścił areszt. Czy zrobic z niego kolejnego prezydenta miasta, przewodniczącego rady miasta, prezesa jakieś spółki gminnej a może pełnomocnika pani prezydent do spraw gier hazardowych i walki z korupcją ?
    • Czy nowy prezydent Zabrza Pan Mirosław Sekuła "uzdrowi" zabrzanska Straz Miejska ? Czy w Zabrzu w koncu bedzie czysciej i czuc sie bedziemy w Zabrzu bezpieczniej ? Wierzymy panie Sekuła ze tak będzie.
    • Prezydent Małgorzata Mańka-Szulik zwraca się z apelem do wszystkich instytucji oraz mieszkańców Zabrza organizujących na terenie miasta wydarzenia kulturalne, sportowe i rekreacyjne o uszanowanie pamięci górników zmarłych podczas katastrofy na kopalni "Wujek-Śląsk". Szacunek dla ofiar oraz współczucie wobec ich rodzin powinno znaleźć wyraz w odwołaniu lub ograniczeniu liczby tych imprez. Prezydent apeluje ponadto, aby w najbliższym czasie repertuar placówek kulturalnych odpowiadał atm...
    • Precz z taką prezydent precz z taką kulturą precz z takimi układami !!
    • W ZabrzeTV odbyła się kolejna debata, tym razem poświęcona sprawom Konurbacji Śląskiej. Ta poważna sprawa nie była jednak priorytetem dla Pani Prezydent. Ze względu na inne służbowe obowiązki nie mogła tym razem przybyć. W polityce takie coś znaczy, że: 1.Nie mam nic do powiedzenia na ten temat. 2.Nie chcę oddać ani kawałka swoich kompetencji, to po co taki twór? 3.Nie przyszłam, bo wolę żabie udka od jałowych dyskusji w ZabrzeTV. Sami Państwo wybierzcie sobie Waszym zdaniem najbard...
    • PIS wystawił kandydata na Prezydenta Zabrza. Wreszcie! Mocny i kompetentny kandydat obecnie radny miasta Dariusz Dragon. zabrzetv.pl/news/wiadomosci/wywiady/20100130_Rozmowy_odwazne_i_powazne____Dariusz_Dragon/
    • Najlepszy najgodniejszy najodpowiednieszy landydat na prezydenta Zabrza JUREK WERETA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się