Gość: JA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 11:33 Ja uważam że o dwa lata na stołku siedzi za długo, dla mnie jest jak pomysłowy Dobromir, któremu nie wychodzą pierwsze pomysły.Ale mam czyste sumienie bo na niego nie głosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bloger Re: Półmetek prezydenta IP: 80.50.63.* 14.12.12, 13:48 Wstyd mi że mam takiego przywódcę miasta na sesji rady nadzwyczajnej pokazał co jest wart! a na codzień to wszyscy wiemy -podejmując temat długu mówi prezydent za 16lat rządów byłego prezydenta doczekaliśmy się 18-stu milionów długu -no ba! ale za dwa lata rządów mastalerza mamy 30-ści! i najdziwniejsze jest to że nie potrafił tego racjonalnie wytłumaczyć kręcił że wziął kredyt na spłatę spłaty innych zobowiązań które są spłatą tych właśnie zobowiązań-qurw. co jest grane!. Po dwóch latach ciągle ma omamy w postaci byłego prezydenta i to jego wina -to ja się pytam co robił przez dwa lata na stanowisku aby to zniwelować a nie pogarszać sytuacji!-nic! oto odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Półmetek prezydenta IP: *.smsiarkowiec.pl 16.12.12, 13:21 Jedyny sprawca złych decyzji obecnego prezydenta jest wciąż Dziubiński. Kiedy w końcu zrobi coś dobrego. Jak do tej pory nic nie może bo poprzednik mu nie pozwala. Żenujące . Jak to znoszą radni? . Oni są zachwyceni ,że nic nie robi ich guru. Myślą tylko jak załatwic pracę szwagrowi . Ostatnio modny jest TBS. Juz połowa zwolniona bo np żona Wałcerza musiała znależć pracę- oczywiscie za zasługi męża na polu uwielbiania wodza. Porażka i tyle ta prezydentura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 13:43 Dla mnie żenujący jest ostatni numer Tygodnika Nadwiślańskiego.To co tam zrobili wychwalając wielkie sukcesy wodza,to wielki skandal.Leci takie chwalenie Mastalerza na wszystkich płaszczyznach.Nawet Nęcek,który musi szukać sponsorów i 20 tysięcy na rozegranie meczu w Rosji został zmuszony,by go chwalić.Nie pochwalisz,nie pograsz.Tak jest ze wszystkim w tym mieście.Mastalerz przechodzi sam siebie i chyba tylko z tego powodu zostanie zapamiętany.Bo chyba nie z tego,że ściaga inwestorów typu McDonald,Lotos i Makro.Tylko pytanie,ile to jest miejsc pracy w tym biednym Tarnobrzegu?...Coś mała ta piramida potrzeb mieszkańców Tarnobrzega.Pokuszę się o stwierdzenie,że to była piramida potrzeb Mastalerza.Tak bardzo potrzebował być prezydentem,tak dreptał i przebierał nogami na samą o tym myśl,że dziś już nie pamięta co obiecywał.Ale chwalić się jak zawsze nie omieszka.W tym jest dobry,a w eliminowaniu ludzi mu nieprzychylnych to prawdziwy mistrz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 14:16 a dlaczego dalej nie pisałeś jako JA? Wstydzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brrr Re: Półmetek prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.12, 14:44 Nie wiem jak Lotos i Makro ale McDonald to napewno nie jego zasluga, MAKRO chyba raczej tez nie a pod Lotusa jak i McDonald-a tereny sprzedala TSM jak sie nie myle. W przypadku McDonald-a jestem pewien w 100%. Ale sami przylezli do tego miasta. Natomiast Mastalerz cos krzyczal o kompleksach, ktore mu podleczy powstanie McDonald-a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 15:22 Dlatego,że nie mam nic wspólnego z JA.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 17:31 to tylko tak Ci się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 20:41 Tobie też.Wszędzie widzisz tylko mlecznych.Wydaje ci się,że każdy mieszkaniec powinien składać hołdy twojemu panu.Składaj je ile wlezie,ale nie włączaj w to innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 21:17 i wylazło szydło z wora herr mleczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 21:25 W jaki sposób to wydedukowałeś?Że jestem przeciwny bufonadzie w Urzędzie Miasta,że nie podoba mi się styl sprawowania władzy przez tego pyszałka i narcyza już jestem mlecznym?Masz zdaje się problemy z oceną sytuacji w mieście a na dodatek bierzesz za to pieniadze od mastalerza.I tu jest pies pogrzebany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 21:44 Mastalerz pisze się z dużej litery bo to nazwisko, z małej piszą tylko mleczne matoły i o narcyzie też piszą mleczne matoły, nie grzeszysz zsiadły janteligencyjom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jejku Re: Półmetek prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.12.12, 00:02 jak ktoś zaczyna o mlecznych matołach to robi mi się słabo. lubię mleko, a mlecznych zacznę naprawdę poważać za spokój z jakim znoszą ten wszechobecny forach bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gbur0 Re: Półmetek prezydenta IP: 80.51.96.* 17.12.12, 06:59 Niestety poziom tych wyzywających od zsiadłych świadczy tylko o wodzu. I nie świadczy dobrze. O nich samych nie warto pisać. Muszą walczyć bo gdzie znajdą robotę z takimi debilnymi umysłami. Odpowiedz Link Zgłoś