Dodaj do ulubionych

Półmetek prezydenta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 11:33
Ja uważam że o dwa lata na stołku siedzi za długo, dla mnie jest jak pomysłowy Dobromir, któremu nie wychodzą pierwsze pomysły.Ale mam czyste sumienie bo na niego nie głosowałam.
Obserwuj wątek
    • Gość: bloger Re: Półmetek prezydenta IP: 80.50.63.* 14.12.12, 13:48
      Wstyd mi że mam takiego przywódcę miasta na sesji rady nadzwyczajnej pokazał co jest wart! a na codzień to wszyscy wiemy -podejmując temat długu mówi prezydent za 16lat rządów byłego prezydenta doczekaliśmy się 18-stu milionów długu -no ba! ale za dwa lata rządów mastalerza mamy 30-ści! i najdziwniejsze jest to że nie potrafił tego racjonalnie wytłumaczyć kręcił że wziął kredyt na spłatę spłaty innych zobowiązań które są spłatą tych właśnie zobowiązań-qurw. co jest grane!. Po dwóch latach ciągle ma omamy w postaci byłego prezydenta i to jego wina -to ja się pytam co robił przez dwa lata na stanowisku aby to zniwelować a nie pogarszać sytuacji!-nic! oto odpowiedź!
      • Gość: mieszkaniec Re: Półmetek prezydenta IP: *.smsiarkowiec.pl 16.12.12, 13:21

Jedyny sprawca złych decyzji obecnego prezydenta jest wciąż Dziubiński.
        Kiedy w końcu zrobi coś dobrego. Jak do tej pory nic nie może bo poprzednik mu nie pozwala.
        Żenujące . Jak to znoszą radni? . Oni są zachwyceni ,że nic nie robi ich guru. Myślą tylko jak załatwic pracę szwagrowi . Ostatnio modny jest TBS. Juz połowa zwolniona bo np żona Wałcerza musiała znależć pracę- oczywiscie za zasługi męża na polu uwielbiania wodza. Porażka i tyle ta prezydentura.
    • Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 13:43
      Dla mnie żenujący jest ostatni numer Tygodnika Nadwiślańskiego.To co tam zrobili wychwalając wielkie sukcesy wodza,to wielki skandal.Leci takie chwalenie Mastalerza na wszystkich płaszczyznach.Nawet Nęcek,który musi szukać sponsorów i 20 tysięcy na rozegranie meczu w Rosji został zmuszony,by go chwalić.Nie pochwalisz,nie pograsz.Tak jest ze wszystkim w tym mieście.Mastalerz przechodzi sam siebie i chyba tylko z tego powodu zostanie zapamiętany.Bo chyba nie z tego,że ściaga inwestorów typu McDonald,Lotos i Makro.Tylko pytanie,ile to jest miejsc pracy w tym biednym Tarnobrzegu?...Coś mała ta piramida potrzeb mieszkańców Tarnobrzega.Pokuszę się o stwierdzenie,że to była piramida potrzeb Mastalerza.Tak bardzo potrzebował być prezydentem,tak dreptał i przebierał nogami na samą o tym myśl,że dziś już nie pamięta co obiecywał.Ale chwalić się jak zawsze nie omieszka.W tym jest dobry,a w eliminowaniu ludzi mu nieprzychylnych to prawdziwy mistrz...
      • Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 14:16
        a dlaczego dalej nie pisałeś jako JA? Wstydzisz się?
        • Gość: brrr Re: Półmetek prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.12.12, 14:44
          Nie wiem jak Lotos i Makro ale McDonald to napewno nie jego zasluga, MAKRO chyba raczej tez nie a pod Lotusa jak i McDonald-a tereny sprzedala TSM jak sie nie myle. W przypadku McDonald-a jestem pewien w 100%. Ale sami przylezli do tego miasta.
          Natomiast Mastalerz cos krzyczal o kompleksach, ktore mu podleczy powstanie McDonald-a.
        • Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 15:22
          Dlatego,że nie mam nic wspólnego z JA.!
          • Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 17:31
            to tylko tak Ci się wydaje
            • Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 20:41
              Tobie też.Wszędzie widzisz tylko mlecznych.Wydaje ci się,że każdy mieszkaniec powinien składać hołdy twojemu panu.Składaj je ile wlezie,ale nie włączaj w to innych...
              • Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 21:17
                i wylazło szydło z wora herr mleczny
                • Gość: Gość Re: Półmetek prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 21:25
                  W jaki sposób to wydedukowałeś?Że jestem przeciwny bufonadzie w Urzędzie Miasta,że nie podoba mi się styl sprawowania władzy przez tego pyszałka i narcyza już jestem mlecznym?Masz zdaje się problemy z oceną sytuacji w mieście a na dodatek bierzesz za to pieniadze od mastalerza.I tu jest pies pogrzebany...
                  • Gość: spostrzegawczy Re: Półmetek prezydenta IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.12, 21:44
                    Mastalerz pisze się z dużej litery bo to nazwisko, z małej piszą tylko mleczne matoły i o narcyzie też piszą mleczne matoły, nie grzeszysz zsiadły janteligencyjom
                    • Gość: jejku Re: Półmetek prezydenta IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.12.12, 00:02
                      jak ktoś zaczyna o mlecznych matołach to robi mi się słabo. lubię mleko, a mlecznych zacznę naprawdę poważać za spokój z jakim znoszą ten wszechobecny forach bełkot
                      • Gość: gbur0 Re: Półmetek prezydenta IP: 80.51.96.* 17.12.12, 06:59
                        Niestety poziom tych wyzywających od zsiadłych świadczy tylko o wodzu. I nie świadczy dobrze. O nich samych nie warto pisać. Muszą walczyć bo gdzie znajdą robotę z takimi debilnymi umysłami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka