protetyka

(3 wyniki)
  • Bardzo proszę forumowiczki o pomoc. Mam bardzo zła i niewygodną proteze, własnych zębów zostało mi jedynie parę. Myslę o implantach. NIe wiem czy można zrobic tylko na przykład kilka aby na nich zrobić protezę lepiej się trzymającą? Czy trzeba zrobić od razu wszystko? Jakie mam mozliwości wyboru finansowego? Bede miała ok 50 tysiecy na to, ale jeżeli to mozliwe to wolałabym wybrac taka opcje do 20 tys. Bardzo prosze o pomoc. Także o sugestie na jakich innych forach mogłabym uzyskać leps...
  • Jakiś czas temu robiłam zęba kanałowo i problem w tym że ten ząb stracił swój pierwotny kolor, zrobił się szary i jakby przezroczysty :/ Koleżanka poleciła mi zrobić sobie koronę. Czy któraś z was to robiła? Czy po nałożeniu jej ząb rzeczywiście odzyska swój kolor? Na czym to dokładnie polega, no i ile mniej więcej taka usługa was kosztowała?
  • Jak wygląda zrobienie mostku na zębach, macie jakieś zdjęcia, rysunki, czytałam coś na ten temat w internecie, ale jakoś nie potrfię sobie wyobrazić, jak to się trzyma.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się