puder

(3 wyniki)
  • Slyszalam od kolezanki ze jakastam jej kolezanka miala problemy z cera i wyleczyla to pudrem propolisowym, mowila, ze posypala sie nim kilka razy i wszysto z buzi jej zeszlo, nawet wagry itp. Slyszeliscie o czyms takim i co sadzicie? ja mem cere sucha nie wiem czy moge sie tym smarowac.
  • Zwracam się tu o pomoc do wszystkich, którzy są zorientowani. Przechodzę właśnie ospę wietrzną (30 lat). I kompletnie nie wiem już co robić. Wysypało mnie wszędzie: głowa, twarz, tułów, plecy, kark, uszy, jama ustna itp. Nie drapię się, ale podobno mimo tego zdarza sie, że pozostaja blizny. Proszę mi odpowiedzieć, co z higieną ciała podczas tej choroby. W sieci jest bardzo dużo informacji na ten temat, ale zdania podzielone: jedni piszą, że koniecznie się myć codziennie, inni że...
  • Zaczelam brac diane35 na trądzik. Skóra na twarzy mi się bardzo poprawiła. Po chyba siedmiu opakowaniach przestałam brać tabletki. I na szczescie trądzik nie wrócił, ale skóra mi sie przetluszcza o wiele mocniej niz przed rozpoczeciem kuracji. Teraz juz po godzinie mi sie swieci. Przed diane35 moglam cały dzien nie myc twarzy i nie swiecila mi sie. Czy myslicie ze powinnam znowu brac jakies tabletki, zeby zachamowac przetluszczanie sie? Bo wydaje mi sie ze to wina hormonow, skor...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się