rynek pracy

(12 wyniki)
  • Nie wiem czy to dobre miejsce na moją prośbę, ale być może ktoś mi pomoze. Chcę pisać pracę magisterską na wyżej podany temat. Zainteresował mnie fakt ,ze przed naszym wejsciem do UE tyle sie mowiło, ze robotnicy z POlski zaleja rynki pracy na zachodzie. 3 państwa ( WIelka Brytania, Irlandia i Szwecja) umożliwiły nam natychmiastowe podjęcie pracy w swoich granicach. I okazało sie ,ze jesteśmy znakomitymi pracownikami, z których pracodawcy na zachodzie są bardzo zadowoleni i na dod...
  • ------------------------------------------ Hiszpania otwiera rynek pracy dla Polaków ------------------------------------------ Hiszpania otworzy swój rynek pracy dla Polaków, o czym premier Jose Luis Rodriguez Zapatero poinformuje premiera Kazimierza Marcinkiewicza, podczas III międzyrządowego szczytu w środę i czwartek w Granadzie - poinformowały we wtorek źródła rządowe w Madrycie Zniesienie przez Hiszpanię restrykcji w swobodnym przepływie pracowników z krajów Europy Śr...
  • Tylko 133 tys.? Nie nazwałbym tego "zalaniem" rynku pracy. Podobno miało na nas czekać 500 tys miejsc pracy. Skąd więc to zaskoczenie?
  • Intereuje mnie jak wyglądają szanse na znalezienie pracy w Mediolanie, szczególnie od osób, które są na miejscu.Będę wdzięczna za posty.Pozdrawiam.
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3205998.html
  • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3250983.html
  • Nie przesadzajmy z tymi polsko-francuskimi roznicami - polskie zaangazowanie na Ukrainie krytykowalo tylko paru nawiedzonych dziennikarzy, co zreszta nie jest az takie wyjatkowe, bo takie teksty pojawialy sie rowniez i w Wielkiej Brytanii (w "Guardianie") oraz... w Polsce ("Trybuna"). Przeciwna byla tez Liga Przyjaciol Rosji (LPR). Zreszta wiekszosc komentarzy w prasie francuskiej tez byla polskiemu zaangazowaniu przychylna. Wiem, bo czytam regularnie "Figaro" i "Monde." Rzad fra...
  • czy ja dobrze słyszałem czy to PrimaAprilisowy kawał że Szwajcaria otworzyła nam od soboty rynek pracy, podobno zadecydowano tak w referendum....
  • Czy ktos wie kiedy w koncu Francja otworzy swoj rynek pracy dla Polakow?
  • witam serdecznie wszystkich. Mam do Was wielka prosbe,jestem studentka i zamierzam po raz pierwszy wyjechac do irlandii,ale nie wiem jakie dokumenty powinnam ze soba zabrac ktore sa wymagane tam na miejscu,i co jeszcze. Jesli ktos juz jest w Cork bylabym wdzieczna gdyby naswietlil mi sytuacje ktora tam panuje pod wglaedem rynku pracy(jestem studentka zatem w gre wchodza prace sezonowe ,puby,opiekunki etc) Z gory dziekuje za kazda rade pozdr. Asia
  • brutto to 8.03 .... ile to bedzie netto?
  • Tyle możliwości dla "Anglików" - UK, Szkocja, USA, Irlandia, dla odważnych Australia. Można wyjechać i mieć fajne życie. A ja, cholerka jasna - zabrałam się niegdyś za niemiecki.. Co też mnie podkusiło.. Fajnie macie..
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się