Forum Czas Wolny, Hobby O perfumach
ZMIEŃ
      salvador

salvador

(5 wyników)
    • Odnoszę wrażenie, że zapachy tej marki nie są zbyt popularne. Czy zetknęłyście się z zapachami Salvador Dali? Na które warto zwrócić uwagę? Najbardziej ciekawi mnie Eau De Dali i Eau De Rubylips. A Laguna? Warto sięgnąć?
    • Z cosmeticnews.com: "French fragrance company Cofinluxe is diversifying the offer of its Parfums Salvador Dali brand, inviting a young artist to contribute to the design of a new fragrance every year. The strategy is in line with company ceo Jean-Pierre Grivory’s work as a patron of the arts. The fragrances will not be conceived as limited editions, but are expected to remain in the brand’s permanent catalog, depending on their success. This year’s fragranc...
    • Czy ktoś testował? Jakie wrażenia? czy mozna do czegoś porównać? czytałam nuty, wydają się przyjemne, a jak jest "na żywo"?
    • Dzisiaj byłam w lubelskiej Galerii Centrum - zupełnie przypadkiem przetestowałam. Sprzedawczyni akurat zachęciła mamę do powąchania, jej się nie spodobał, a ja się zakochałam w tym zapachu :)) Zapach jest kwiatowy - dzika róża i biała orchidea m. in w składzie - ciepły, świeży, elegancki, lekko słodkawy na koniec i co najważniejsze strasznie długo się trzyma :)) Tak się ucieszyłam że to tak ładnie pachnie, że nie zapisałam sobie nazwy :(( Ale opakowanie jest takie szaro srebrne, a na...
    • Nigdy nie mialam okazji powąchac, a po opisach niektóre z nich mnie kusza. Może macie jakies ulubione??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się