salvador

(7 wyników)
  • Plusy i minusy podrozy do Brazylii/Rio de Janeiro i Salvador da Bahia Plusy Nie potrzebujesz wizy Bardzo zdrowy klimat nawet w lecie Sa tanie alternatywy do noclegu i jedzenia. Goracy tip to bezpieczny hotelik w najmniejszej faveli w centrum Rio na wzgorzu Santa Teresa. Mozesz tam dojechac tym zoltym tramwajem „Bondinho” przez „viadukt” z city. Np. zwyczaj w restauracjach w czasie lunczu ok. 12.00 – 15.00 „comida a quilo”, czyli bufet, gd...
  • Na przełomie lutego i marca 2008 roku wybieram sie do Salvadoru w Brazylii. Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś fajny hotel ewentualnie inne miejsce do zakwaterowania najlepiej przy ładnej plaży, ale stosunkowo niedaleko od centrum miasta.Gdzie mogę kupić TAM airpass?. Z tego co wiem, brazylijskie linie lotnicze VARIG chyba już nie istnieją (też oferowali airpass). Czy moze lepiej latać tanimi liniami po Brazylli? Pozdrawiam.
  • Gdzie na wczasy w Brazyli, które okolice są lepsze i wygodniejszym punktem wypadowym. Pomocy proszę
  • Czy ktos moze podzielic sie wrazeniami z pobytu w tych krajach, na co warto zwracac uwage, co zobaczyc, czego sie wytrzegac,etc? Czy pazdziernik to dobry miesiac na zwiedzanie?
  • Hej, planujemy wyjazd do tych rejonów :) Ktoś ma jakieś rady co do terminu ? Jak tam cenowo na iejscu wyglada - hotele, jedzenie na ulicy/mieście, jak z bezpieczeństwem i ostatecznei czy warto z racji ciekawych rzeczy do zobaczenia. ? Dzięki adam
  • czy ktoś wie jaka jest pogoda w Salvador w sierpniu. Jaka jest temperatura.
  • Chce jechac w styczniu do Brazyli. Mam do wyboru: - Costa do Sauipe lub Praia do Forte (kolo Salvador) i Porto Seguro. Wycieczka ma byc mieszana - troche lezenia troche zwiedzania. Ktos byl, ktos cos wie o tych miejscach ? I tak ogolnie jak jest w Brazylii ? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się