serock

(7 wyników)
  • I dobrze sie stało -opieka medyczna w Serocku pozostawiała wiele do zyczenia - albo niemili lekarze przypominający zachowaniem rozkapryszone panie z mięsnago z lat 80 albo nic nie wiedzące panie z apteki.
  • Co wybrać? ogladanie w tv meczu Polski z Chorwacją, czy wybrac się na Wdę gdzie nasz zespół walczy z Pomorzaninem Serock o utrzymanie? C oradzicie? Kibicowanie pomoże naszej Wdzie? Chyba nie przegramy? Same znaki zapytania????
  • Pomorzanin Serock został mistrzem V ligi i awansował do IV ligi. Po ciekawym spotkaniu pokonał Wdę Świecie 2:0(1:0). Gratulacje dla b. trenera Wdy Kopki. Naprzód pokonał Drwęcę 2:0, Grom _Gryf 2:1 a Wisła - Płomień 2:1. Chełminianka wygrała ze Startem 2:1, Pomowiec odniósł sensacyjne zwycięstwo nad Piastem 5:3
  • Pomorzanin Serock uległ Pogoni Mogilno na własnym terenie 0:1 . w pierwszym meczu padł bezbramkowy remis. Awans Mogilna do IV ligi. Sędziował Liana zę Żnina. Nie wiem jaki był przebieg tego meczu, czy Serock nie znalazł sposobu na Mogilno, czy też sędziowie skutecznie mu to utrudniali,ale dlaczego taki mecz sędziuje sędzia z oddalonego od Mogilna o ok. 30 kilometrów Żnina, na mecze barażowe powinni być powoływani w ramach wymiany sędziowie z innych OZPN-ów. Drużyny, które zagrają w V ...
  • Kto wygra czy ja i moja ekipa czy Serock!! ja bym chcial zeby MY i by byl looz!pozdro
  • Jak jakaś drużyna awansuje to tylko mogą być to trzy ekipy a mianowicie z Osia, Świecia i Serocka, ale najprawdopodobny jest awans Serocka! A wy jak myslicie kto awansuje?
  • Nowy sezon w V lidze zapowiada się ciekawie. Jak myślicie kto będzie najlepszy Wda, Serock, Nowe, Osie, czy Pruszcz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się