sm

(4 wyniki)
  • Witam Mam na imię Ola mam 29 lat.Mam męża od 2 lat.Od roku mam objawy które nei dają mi życ.Dretwieje mi policzek. boli szczęka , czasami kolano jedno jest jakby słabsze.Mam tez ojca neurologa który wyklucza Sm ale ja zyje w panicznym strachu.Placze caly dzień, nic mi się nei chce.Ojciec dla swietego spokoju wyslał mnei na rezonans głowy który wyszedł baedzo dobrze i wykluczył sm.Powiedział mi tez ze jestem jedgo jedyną córką i jakby cos bylo nei tak to by mi powiedział i leczy...
  • Czy ciąża może szkodzić osobie chorej na SM? Jakie mogą być konsekwencje? Czy w czasie ciąży może wystąpić rzut choroby? Bella Nella (Mam zdiagnozowane SM i 27 lat i nie znam odpowiedzi na wiele pytań)
  • Karmię piersia moją 3 miesieczną coreczkę. Dzisiaj rano zle się poczułam , łamie mnie w kościach i głowa mi pęka. Co w tej sytuacji mogę zażyć?? Piję herbatke z malinami ale czy samo to wystarczy żeby się lepiej poczuć??
  • Jak w temacie. Jakiś dobry i niezbyt drogi (do ok. 100 zł). Jeśli znacie jakiegoś na "kasę chorych" to też poproszę namiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się