Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      socjologia

socjologia

(6 wyników)
    • Studiuję prawo na drugim roku zaocznie i planuję iść od października na drugi kierunek dziennie, państwowo. Mam aż cztery pomysły i nie wiedząc precyzyjnie na jaki chcę ostatecznie iść, rekrutuję się na cztery kierunki naraz, a później wybiorę jeden z nich. Są to psychologia, informatyka, resocjalizacja i... no właśnie. Nie wiem czy wybrać jako czwarty socjologię czy pedagogikę. Od razu mówię, że mam umysł humanistyczny, choć z informatyką też sobie poradzę, najbardziej kręci mnie psycholog...
    • Jak dzień o studiach to dzień o stdiach:) Na dniach chcę się zapisa,ale nie dokonałam jeszcze do końca wyboru.Zastanawiem się nad socjologią i pedagogiką.Jestem typową humanistką,a na socjologii widziałam takie przedmioty jak elementy ekonomii,historia polityczna Polski itp. Na pedagogice nie ma takich"gwiazdeczek". Proszę o wypowiedzi emam po którymś z tych kierunków,bo mam mętlik w głowie:)
    • właśnie zaczęłam seminaria chcę napisać pracę licencjacką raczej o rodzinie, ale brak mi jakoś pomysłu. pomóżcie laski!! może któraś ma jakiś ciekawy pomysł? nie koniecznie z rodziny, ale coś interesującego. jak już będę miała temat to napiszę, ale o tema mi ciężko. może jakieś książki polecicie?
    • to dla mnie jaks czarna magia.Nie potrafie sie odnalezc w tych roznorodnych teoriach ,czasami poprostu ich nie rozumiem fenomenologia, Weber wszystkie te odniesienia do roznych teori. Czy mozna wogole tego sie nauczyc, jestem w dolku
    • cześć kochane e-mamy mam problem i mam nadzieję,że mi pomożecie.Muszę napisać konspekt pracy licencjackiej(szybko( i kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać...temat "macierzyństwo a kariera zawodowa" - może macie jakieś pomysły? wszelkie rady mile widziane :-) pozdrawiam Monika (mama Oli i Ady)
    • niech juz zacznie padac deszcz...bo jeszcze troche i popadne w obłed.... :P własnie zapisałam sie na studia....dobre co?..:) nie dośc , ze jestm stara...:P...to jeszcz nie mam pojecia zskad ja wezme pieniadze na czesne... ale co tam...jak zdam egzaminy to sie bede martwic...:)...nie trzymajcie kciuków...bo czesne straszne..:D/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się