sol

(6 wyników)
  • W JAKIEJ POSTACI moge sobie dostarczyc sod do organizmu bo mam wrzody i nie moge jesc soli kuchennej czyli chlorku sodu i przez to cierpie na jego niedobor objawiajacy sie zatzrzymywaniem wody pod skora i bardzo niskim cisnieniem,oraz klopoty z odychaniem osmotycznym, sol dziala zraco na moje scianki zaladka, w czym moge sobie dostarczyc sod ale nie w tak zracej postaci? soda oczyszczona tez odpada.
  • witam, mam nadzieję, że ktoś mi tu pomoże/doradzi. Od wczoraj czuję,że puchnę, chyba to zatrzymanie wody... wcześniej nigdy mi się nie przydarzyło coś podobnego,a od wczoraj żadne buty nie pasują, pierścionki... nie mam kości policzkowych i czuję się jak coraz większy balon... może ktoś coś doradzi? co może być powodem, jak z tym walczyć? mam 24 lata, nigdy nie miałam PMS, nie stosuję antykoncepcji hormonalnej, nie biorę też żadnych innych leków. Nie piszcie tylko że mam iść do lekarza...
  • potrzebuję jakiś dobry środek wspomagający odchudzanie, co radzicie a co odradzacie
  • Wiem ze musz isc do lekarz ale boje sie ze to cos powaznego. Od mniejwiecej pol roku 3 moze 4 razy spuchnely mi nogi tak od kostek to kolan. Przewaznie opuchlizna schodzila po paru gdzinach raz sie utrzymywala przez 2-3 dni. Wczoraj przyszlam do domu po calym dniu siedzacej pracy i w przeciagu 10-15 minut nogi mi spuchly jak balony. Czulam jak rosna, odrazu polozylam sie z nogmai w gorze i po jakis 15 minutach bylo troche lepiej no a dzis rano mozna powiedzic ze prawie ok. Mam le...
  • Od kilku już miesięcy mam jakieś wypryski na pośladkch, nie zwędzą, nie bolą, po prostu są. Czasem je wyciskam, a potem zostaje strupek. Wkurza mnie to! Macie taki problem?
  • strasznie męcze sie z zapaleniem zatok - ropny katar ktory zatyka nos i gardlo, szczegolnie w nocy !! - jestem w 6 tyg. , niestety nie wolno mi brac zadnych lekow , jestem na turinalu z powodu plamien , bardzo prosze o jakies cudowne przepisy i specyfiki (naturalne) na zmniejszenie kataru!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się