Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      sol

sol

(6 wyników)
    • JA - od 5 lat ofiara candidy. Jezyk moj byl zawsze w normie, ale od roku (po wlaczeniu homeopatii) pokryl sie ostro "wlosami" (to sa takie meszkowate wloski) i gestym bialym nalotem. Poniewaz nic nie pomagalo na jezyk musialam przyzwyczaic sie do ciaglej "wykladziny" na jezorku. Czasami jakos mi schodzila z niewiadomych powodow na 2-3 dni ale zaraz wracala na cale tygodnie...(SZCZEGOLNIE POJAWIAL SIE KIEDY BYLAM GLODNA) Ale ostatnio nie mogac zasnac przez kilka nocy z rzedu zase...
    • Wiem,że wiele osób z tego forum stosuje sól gorzką.Chodzi mi o jej efekt uspokajający.Jaka dawkę zastosowac aby uspokajała a nie przeczyszczała?
    • Od kilkunastu dni jem slodycze (duzo), pieczywo, ser, pije mase kawy, innymi slowy przerwalam diete. I nie mam jakiegos wiekszego nasilenia grzybicy. Czyzby to juz? Po czterech miesiacach taka poprawa? Ostatnio wzielam druga dawke anry, zwiekszylam kilkunastokrotnie dawke oleju oregano i zaczelam do kazdego posilku przyjmowac enzymy trawienne. Poza tym staram sie odkwaszac organizm i czesto zazywam lyzeczke soli gorzkiej. Moze ktos zechce wyprobowac ktorys z tych sposobow. Dajcie ...
    • SOLE dr SCHÜSSLERA Doktor med. Heinrich Schüssler jest twórcą biochemicznej metody leczenia za pomocą dwunastu odpowiednio sporządzonych soli mineralnych. Doszedł on do przekonania, powołując się na wyniki przeprowadzonych badań naukowych, że niedobór substancji mineralnych wywołuje zaburzenia procesów życiowych, których konsekwencją jest choroba. Badajac temat patologiii komorkowej zauwazyl, że ostatecznie każda choroba polega na zaburzeniu, występującym w komórkach. Po...
    • Czy ktos to robił i co o tym sądzicie. Ja zrobiłam i niby tyle jesttych mas kałowych a jeśli chodzi o różnicę wagi to tylko pół kilo czyli chyba nie ma tego aż tak dużo jak piszą. Mówią że złogi schodzą dopiero przy drugim czy trzecim razie ale czy to prawda czy wyciąganie kasy?
    • czy ktos ma przy candida obrzęki twarzy?jak sobie z tym radzić.Dzisiaj rano wstałam i byłam potwornie spuchnieta...oczy,policzki.W ciągu dnia troszkę zmalał,ale jednak jest nadal.Co robić?pozdrowionka dla forumowiczów:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się