sol

(6 wyników)
  • Dziewczyny, czytam Wasze posty i zastanawiam sie dlaczego uzywacie soli??? Przeceiz ja nalezy wyeliminowac z tej diety calkowcie. Jedzenie o wiele gorzej smakuje, ale coz zronbic??? Kostki knorra tez nie sa dozwolone, to samo czosnek granulowany, ktory ma w sobie takze sol.
  • Przymierzam się do rozpoczęcia diety ale mam kilka pytań. Czy kawa może być ze śmietanką light w proszku czy nie?czy wolno wypić tylko jedną kawę rano czy w ciągu dnia też można wypić kawę (nawet bez cukru).Czy kawa musi być z ekspresu? Czy befsztyk smażycie na jakimś tłuszczu a jeżeli nie to jak go przyrządzić? Czy do sałaty zamiast oleju może być oliwa? Jak to jest z przyprawami czy sól/pieprz czy coś innego też wchodzi w grę? Czy można pić ziołowe herbaty ( oczywiście bez )cuk...
  • Od jutra planuję przejść na tą dietę ale mam kilka pytańa mianowicie: - czy można zażywać L-Karnityne oraz chrom podczas diety, - czy można używać soli i przypraw, - ponieważ nie lubię wołowiny to jak mogę przyrządzić ten befsztyk aby był smacny (mam go ugotować,upiec czy usmażyć)
  • Mam pytanie,jak ja mam zrobci sobei ten befsztyk? a moze moge go czyms zamienic? byle by nie rybą bo ich bardzo nie lubie... "1 duzy befsztyk" hehe to ile ma byc tego bewsztyka i z jakiego miesa?
  • Czytałam że można zrobić go z filetu z kurczaka ale czy smażyć go na oleju i czy można "natrzeć" go jakimiś przyprawami?Proszę Was o wskazówki bo też chce zacząć ta dietę.Pozdrawiam
  • Cześć dziewczyny dziś piąty dzień a mi nadal nic nie ubyło . I ta ryba nie jadam kupiłam sobie tyńczyka w sosie własnym ale co się okazało że ma sól w składzie więc ją odłożyłam i nie będe nic jadła . Piję od rana zieloną herbatę chyba 5 z kolei ale przynajmiej dobrze sie po niej czuje .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się