Forum Komputery Wirusy, trojany, spyware
ZMIEŃ
      spowolniony

spowolniony

(5 wyników)
    • witam, zostawilem swoj komputer wlaczony na cala noc, nic sie nie sciagalo, uzywam esta wiec byl zabezpieczony.komputer co prawda ma 8lat ale nigdy z nim sie nic nie dzialo. Dziala b. wolno, prawie nienmozliwym jest aby uruchomic moj kompyuter wejsc w folder, kazda czynnosc trwa minuty!! w trybie awaryjnym ma prawidllowa predkosc.nic nie bylo dodatkowo instalowane, wiec mysle ze nie ma zadnego konfliktu.plis o pomoc
    • Avast wykryl mi wirusa po czym komputer przestał dzialać oddałam go do naprawy lecz po powrocie do domku dalej nie jest taki sam jak przed znajomościa z mr. avast . Bardzo wolno chodzi skanowalam go innymi programami i usunelam wirusy teraz nie moge otworzyć dysku c ani d. Pomocy. Dziekuje :)
    • Od wczoraj mam problem z komputerem. Programy uruchamiają się znacznie wolniej, nie mogę uruchomić internetu (uruchomiając przeglądarkę Mozilla mam tylko okienko z napisem Mozilla, w ogóle nie uruchamia się okno przeglądarki).Nie odbiera poczty także program Outlook Express. Wklejam loga z HijackThis-a i Silent Runners. Proszę o pomoc. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 17:51:38, on 2006-09-30 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 ...
    • to pewnie jakiś wirus. strony się wolno ładują, niektóre wcale. jak chcę pocztę wysłać to w outluku dochodzi zielony pasek do końca ale się wiadomości nie wysyłają co jest grane? czy to jakiś znany wirus? zauważyłem że stało się tak jak uruchomiłem "aktualizację windows". POMOCY
    • Cześć, od jakiegoś czasu mój komputer pracuje wolniej, wolno uruchamiają się programy itp. Korzystam ze stałego łącza internetowego. Bardzo proszę pomóżcie mi znaleźć przyczynę spowolnienia pracy komputera! Dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się