Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      stosunek analny

stosunek analny

(3 wyniki)
    • UFF-------nic nie wien o tym że kazdy polak swietnie zna sie na medycynie.no.nie rozmawiaj ze mna wytrychami i skrotami myślowymi z magla. a co do kasy... no wlaśnie --trzeba tej tzw. chwili szaleństwa zeby odejsc nie patrząc na kase. BTW: a o kim ty mówisz mowiac o kasie? że niby w gazecie bdobry dzienn to zarabia taka kase.??? "pogieło" cię??????? to sobie policz:ile czasu tyrasz na b dobry material śledczy-ile miesiecy ? + ile za to dostajesz?.no i co ci wychodzi z tych wyliczeń?.nie ...
    • Z góry przepraszam wszystkich urażonych tematem i prosze o powstrzymanie się z krytyką. Wspomniałam o tym w watku o bakteriach enterococcus faecalis ale nikt nie nawiązał do tej części postu więc teraz zapytam wprost. Czy stosunki analne bez zabezpieczenia typu prezerwatywa mogą prowadzić do zakażenia mężczyzny i problemów zdrowotnych u niego, oraz do zakażania partnerki podczas stosunków klasycznych, nawet po upływie dłuższego czasu, jeśli on nie ma żadnych niepokojących objawów....
    • Mam z moim partnerem problem. Ja od jakiegoś czasu mam zbyt obfite uplawy, bylam z nimi u ginekologa i dostalam lekarstwo, które niestety nie dziala, ale ide do niego znow w tym tygodniu i moze sie cos wyjasni... Ale tak naprawde to problem dotyczy mojego partnera. Zauważylam u niego na penisie zaczerwienienia, jakby ranki i łuszczącą sie skórę. On mówi, że go boli podczas dotykania. I tak się zastanawiam, czy to możliwe, że zaraził się czymś ode mnie? Czy do zarażenia mogło dojść...
    Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się