Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      stypendium mieszkaniowe

stypendium mieszkaniowe

(3 wyniki)
    • moja sytuacja wygląda tak - mieszkam na stancji, wynajmuje pokoj od wlasciciela mieszkania. spisalismy umowe najmu, ale wlasciciel nie powiadomil o tym urzedu skarbowego. aby ubiegac sie o stypendium mieszkaniowe nalezy zlozyc kopie umowy najmu. i z tym wiąże sie moje pytanie - czy na uczelni jakos weryfikuja ta umowe z urzedem skarbowym czy nie? mam szanse na stypendium jesli jest to najem "na czarno"? wystarczy sama umowa? jesli ktos byl w podobnej sytuacji lub ma jakies doswiadzczenia ze s...
    • Czy jest coś takiego na UW i komu przysługuje, Czy odległość miejsca zamieszkania ma tu znaczenie?
    • Stypendia: socjalne, mieszkaniowe i na wyżywienie są przyznawane jeśli dochód na osobę w rodzinie nie przekracza określonej kwoty - niestety u mnie przekracza, ale czy przy liczeniu dochodu na osobę w rodzinie od dochodu całkowitego rodziny odejmowana jest kwota za wynajem mieszkania jeśli rodzice mieszkają w jednym mieście a student w innym, bo przecież cena wynajmu mieszkania w Warszawie jest ogromna ?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?