Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      suwa

suwa

(6 wyników)
    • W tym roku robiliśmy remont w pokoju synów. Kupiliśmy gotową szafę (650 zł) z otwieranymi drzwiami. Po kupieniu foteli do spania okazało się, że w pokoju "zrobiło się" za mało miejsca aby całkowicie otwierać drzwi od szafy.Musimy teraz je przerobić na suwane. Fachowiec "zaśpiewał" 500-600 zł. Bardzo proszę o poradę jak się do tego zabrać samemu i gdzie ewentualnie szukać informacji jak to zrobić. Serdecznie pozdrawiam.
    • Chcemy zamknac duzy pokoj/przedpokoj drzwiami suwanymi, najchetniej chowanymi w scianie.Jaka firme polecacie?
    • www.sklep.prestige-drzwi.pl/go/_info/?id=298 , co to jest profil stabilizujący i jak to wygląda ? Czy można umieścić skrzydło klejone z płyt wiórowych i profili , czy tylko nadaje się do tego z litego drewna ?
    • chyba poprzednio dałem zły tytuł wątku więc zmieniłem i ponawiam zawołanie: Szukam namiarów na firmę która zrobiłaby mi zabudowę części sypialni konkretnie jest to 3,7m (dł) 2.62m (wys) i 1m (gł. licząc z drzwiami) rozterka moja polega na tym czy robić w firmie całą szafę czy tylko drzwi a zabudowę robić samemu drugie pytanie - ile drzwi ma mieć lustra a ile płyte (planuję 4 drzwi)? no i nie wiem na co się zdecydować polecano mi Wubil na Grochowskiej, a jakie inny firmy? jak...
    • po nieważ nie znosze szaf, a takich a la "komandor" w szczególności chciałabym zapytac was o rady... w sypialni wydzielilismy wneke: 80x250 (wys mieszkania 260), która chcielismy przeznaczyć na cos w rodzaju garderoby - tzn maksymalnie wykorzystac te przestrzeń, tak, by nie musieć juz więcej szaf w domu stawiać).. komandorów i inych nie znoszę - są brzydkie i strasza w prawie każdym domu (nie obrażajcie się posiadacze, mnie sie po prostu nie podobaja...) czy ktos ma moze jakis pom...
    • Witam forumowiczów, Muszę założyć w wejściu do kuchni drzwi łamane( nie harmonijkowe). Gzie je można kupić i jaka jest ich cena? Pozdrawiam Irka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się