Forum   suzuki gs 500

suzuki gs 500

(8 wyników)
  • Witajcie mam wielka prosbe gdyz jestem obecnie na etapie robienia prawka na motor i zastanawiam sie jaka maszyna bedzie najlepsza(budzet okolo 5000zl) Zastanawiam sie nad suzuki gs 500, Kawasaki ER-5 a Honda CB 500 Chcialbym dowiedziec sie jaka jest wasza opinia, ktory z motorow jest najbardziej ekonomiczny nie zawodny, ktorego utrzyamnie jest tansze jak z czesciami zamiennymi, ile bedzie mnie kosztowaly rzeczy dodatkowe takie jak ubior i oplaty. co musze wiedziec gdy bede kupowal jedne...
  • Pytania o suzuki gs 500 - rocznik 95 w wersji zdławionej. Czy wiecie w jaki sposób gs jest stłumiony? Czy w przypadku gs odtłumienie to skomplikowana operacja? Jaki może byc koszt oddławienia w serwisie? Czy warto zrobic to samemu? Pozdrawiam elkojotee
  • co jest lepsze bardziej sie opłaca kupic??
  • Mam pytanie jaką oponę mam założyć do swojego suzuki gs500 w tej chwili mam założoną Exedrę G550 130/70-17 62H ? Może mam ktoś dostęp do używanych opon.
  • kurcze mam do was koledzy male pytanie,moglbym wbic sie spytac do salonu ale proboje od 3 tygodni i kurna nie mam czasu,wiec licze na was;)a moje pytanko jest krutkie:mozna dokupic do zwyklego gs500 zestaw owiewek zeby go przerobic na gs 500 f?jakos sie tym wczesniej nie interesowalem a teraz stwierdzam ze owiewki by sie jednak przydaly.... z gory dzieki milego sezonu '07
  • chcialbym zapytac uzytkownikow tych motocykli co sadza o nich ,jakie sa ich wady i zalety , na kupno ktorego z nich lepiej sie zdecydowac dysponujac kwota 6000pln?
  • jestem posiadaczem prawa jazdy kat. A od paru tygodni. chciałbym kupić któryś z w/w sprzęcików tylko nie moge się zdecydować. bedzie to mój pierwszy motocykl.bardzo proszę o opinie bardziej doświadczonych niż ja, a najlepiej właścicieli suzi i kawy. z góry wielkie dzięki. pozdro.
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się