Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      szafa

szafa

(39 wyników)
    • Witam, szukam firmy (stolarza), ktora (-y) wykonuje szafy wnekowe na wymiar. Znam tylko firmy typu Komandor i Senator, bede widzeczny zatem za wszelkie namiary.
    • ile kosztuje zrobienie szafy wnękowej. Warszawa
    • poradzono mi by przeniesc pralke do szafy wnekowej w przedpokoju. czy jest to mozliwe??.czlowiek ktory bedzie robil zabudowe stwierdzil ze to nie zda egzaminu poniewaz pralka oddaje wilgoc i za rok czasu szafa zbutwieje. widzialam takie rozwiazania w gazetach czy jest to tylko rozwiazanie dla gazet czy tez sprawdza sie w rzeczywistosci??? jesli sprawdza sie to z jakiego surowca powinna byc wykonana taka szafa???
    • Witam, zamierzam zamówić szafę do sypialni, co słyszeliście o firmie komandor? Muszę mieć szafę na wymiar, więc nie wchodzi w grę nic gotowego. Mieszkam w 3mieście, bo z tego co wiem dużo zależy od dystrybutora. Pomóżcie bo przy pierwszej szafie wnękowej dałam się nabrać na gadki projektanta z innej firmy i montują mi ją już od miesiąca a jakość niestety nie warta kasy jaką na nią wydałam. Jeśli nie komandor to jakiego producenta polecacie? Pozdrawiam
    • Szukam firmy która zrobi dla mnie szafę i inne meble, w dwóch firmach w których robili mi wycenę za szafę szerokości 2 m z drzwiami przesuwanymi bez żadnych bajerów zaśpiewali mi 9 tys. Czy to musi tyle kosztować?
    • czesc.mam problem.mam taki uklad sypialni w ktorym potrzebuje szafy.jednakże jest okno zbyt blisko sciany - wiec mam pytanie czy wogole jest mozwlie zrobienie szafy w zabudowie na dlugosci np. 3m rownolegle do sciany + 0,5 m ze scieciem pod kątem np. 45stopni i rogiem do sciany ???? pozdr adam
    • hej, ostatnio natknęłam się na zdjęcie łazienki w której była zamontowana szafa przesuwana. Z racji tego, że moja łazienka jest za duża, pomyślałam, że może zamówić taką do siebie. Rozwiązanie jest dość nietypowe (jak dla mnie) wiec chciałam Was zapytać czy zetknęliście się z takim rozwiązaniem, nie wiem czy szafa w pomieszczeniu o takiej wilgotności to dobry pomysł? Z czego musiałaby być zrobiona?
    • Witam! Chciałem zasięgnąć Waszej opinii dot zainstalowania szafy Komandora w łazience. Muszę uporzadkować proszki, ręczniki i inne duperelki łazienkowe i dlatego zastanawiam sie nad postawieniem szafy. Moja żona podchodzi sceptycznie do mojego pomysłu ze wzgl. na wilgoć.... wiadomo kąpiele - para itp.. MOże ktoś z Was ma takową szafę w łazience i jest z takiego rozwiązania zadowolony. A może wręcz przeciwnie? Dziekuje za wszelakie info! Pozdrawiam!
    • Poszukuje solidnego wykonawcy 3 szaf chcialabym zapytac o cene oraz termin wykonania 1/ szafa 1.60 x 2.60 gl. 0,60 2/ szafa 1.30 x 2.60 gl. 0,60 3/ szafa 1.90 x 2.60 lazienkowa gl. 0,80 warszawa goclawek przy petli tramwajowej ul. Podolska
    • Pytanie do znawcow tematy czy dobrze postrzegam zagadnienie. Materialy z ktorych robi sie meble to: drewno, płyta fornirowana okleina naturalną, mdf lakierowany, mdf foliowany, gdzie drewno najdrozsze a mdf foliowany najtanszy. Który z tych materiałow jest najlepszą alternatywą za rozsadna cene? Niedługo czeka nas odbior mieszkania gdzie maja byc szafy i kuchnia robione na wymiar, czekam na opinie użytkowników i fachowców. Z tego co słyszlem to najgorszą trwałosc ma płyta foliowana, ...
    • Czy jest możliwe wykorzystanie drzwi suwanych od szfy wnękowej do zastosowania jako drzwi do łazienki, lecz żeby nie było prowadnic w podłodze, tylko na górze. Może ktoś już to próbował, bo same drzwi przesuwane to wydatek 2000 tys, a tak to tylko koszt jednych drzwi o szerokości np. 1m. Dziękuję za wasze sugestie.
    • Witam wszystkich Prosba o informacje czy ktoś kozystał z uslug firmy. Firma robi kuchnie, garderoby na wymiar,itp Czy jestescie zadowoleni z obsługi i z samego produktu? Dzieki PS. Moze macie jakies sprawdzone tego typu firmy?
    • Czy ktoś z Was ma namiary na dobrych wykonawców szaf wnękowyh w W-wie lub okolicach? Będe wdzieczna za wszelkie namiary.
    • hej chce zrobic fajne szafy w cenie, ktora nie przyprawilaby mnie o zawal serca:) oraz meble na wymiar do lazienki. Czy macie w Wawie jakies namiary godne polecenia? Natknelam sie na tym forum na Andoor, ale byly tez posty mowiace, ze to spam... Prosze o pomoc
    • Czy ktos z was posiada mebelki Forte i jakie sa opinie na temat kuchni na zamowienie,po drodze moze ktos ma szafe na wymiar???
    • co myślicie o zabudowaniu w łazience "szafy wnękowej" w której by się schowała pralka, brudne pranie, chemia itp. szafa może mieć drzwi przesuwne z lustra bądź mlecznego szkła. Czy ktoś spotkał się z takim rozwiązaniem i co o tym myślicie?
    • mam nową kuchnię i szafy jestem bardzo zadowolony namiary dostałem od znajomego mogę polecic firmę która mi wykonała mebelki i przesłac zdjęciówki
    • Witam, jeśli ktoś z was ma dobre doświadczenia z producentami mebli na wymiar m.in. szafy, kuchnie, garderoby proszę o namiary, będę wdzięczna pozdrawiam p.s. jeśli ktos nie chce podawać namiarów publicznie na forum proszę napisać wówczas prześlę mój adres mailowy. dzięki
    • Cz może ktoś wie, gdzie można kupić lub ewentualnie zamówić druciany kosz na brudną bieliznę montowany w szafce?
    • Tego tematu nie było. A moze ja nie znalazlam ... Ale! Jestem na etapie wykanczania mieszkania i pojawil sie ogromny problem - mianowicie gdzie mam schowac: mop, wiaderko, miotle, rowniez odkurzacz??? Mieszkanie male, w kuchni nie ma na to miejsca bo zabudowe szafek tak wymyslilam ze nie zaplanowalam przechowywania tych jakze istotnych akcesoriow. Korytarz - maly i waski, jest miejsce tylko na szafki na buty i wieszak na odziez wierzchnia. Lazienka - malutka, tez nie ma miejsca a prz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się