szafa

(6 wyników)
  • Potrzebuję kupić dwie szafy, 80 cm i metrową. Powinny być z nadstawkami lub baaardzo wysokie, w środku drążki i półki (na dole i na górze). Niby nic specjalnego więc sądziłam, że kupię od ręki - ale zawiodłam się srodze, bo szukam i szukam - i nic! Albo drogie jak... albo bardziew taki, że nawet na zdjęciach widać. Macie jakieś doświadczenia - która z firm ma coś sensownego i nie rujnującego?
  • Potrzebuję szafę z drzwiami przesuwnymi 230 wys. 200 szer. 60 głęb. Czy robiła któraś z Was coś takiego i oceni mi ile kosztowało. Alternatywa - szafa Pax ikea: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S69931820/?query=699.318.20 Jakieś opinie??
  • niestety w mojej szafie mam zbyt mało miejsca na ubrania-szafa 3 drzwiowa o szer 140/gl 55/wys 180.Podobaja mi się szafy z Ikei-tylko jak ja optymalnie skomponować?Myślalam raczej o drzwiach tradycyjnie otwieranych niż przesuwanych,na 200cm szer na pewno chcę aby połowa była na wieszaki,reszta pólki,może jakieś wysuwane szuflady/kosze?A co z półkami na buty?sprawdzają się ?doradzcie proszę
  • czesc, dziewczyny mam pytanie: macie moze jakies doświadczenia nt remontu mieszkania z pozostawionymi duzymi meblami? malowanie oczywiscie wiem ja rozegrac, ale w gre wchodzi połozenie paneli podłogowych - drewnianych (z parkietu zdrezygnowałam, bo to jeszcze wiecej zachodu) w pokoju stoją 2 duże szafy, które zeby wyniesc trzeba rozkrecic, mąz zarzeka sie ze tego nie zrobi (3 mies temu płacilismy ekipie za skrecenie tych szaf)... wiec albo remont z szafami suwanymi po podłodze, al...
  • Żeby było trudniej dodam, ze chodzi o znajome dziecię, które takową dostało (w wersji dorosłej, nie dziecięcej). Myślałam ewentualnie o ładnych kolorowych wieszakach, które w wersji dziecięcej występują w Ikea, ale potrzebowałabym wtedy czegoś jeszcze, bo są śmiesznie tanie... Innych pomysłów nie mam... Help!
  • Dziewczyny poradźcie co robić,aby to paskudztwo wytępić.Próbowałam juz chyba wszystkiego co znam:zawieszki do szaf różnych firm,patyczki drewniane z żywica,takie prosto z lasu,niestety nic nie działa.Mole jak były tak są.Co robić???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się