Forum Zwierzęta Psy rasowe
ZMIEŃ
      sznaucer olbrzym

sznaucer olbrzym

(3 wyniki)
    • czesc, nie jestem zorientowana w tematyce dotyczacej psow i potrzebuje dobrej porady. Prawdopodobnie kupie dom, ktory jest do sprzedazy razem z psem - sznaucerem olbrzymem, widzialam go tylko z daleka, wyglada na zaniedbanego, karmi go sasiad, a sam jest juz chyba z rok. Nie jestem pewna czy taki pies (ma max 3 lata) przyzwyczai sie do nowych wlaścicieli i co w takiej sytuacji powinnam zrobic. Nie chcialabym go oddawac do schroniska, ale nie wiem czy powinnam go zatrzymywac. Bardz...
    • Witam, wczoraj byłam u hodowczyni od której mam sznaucerkę miniaturową i powiedziała mi, że zostały jej jeszcze 3 czarne sznaucery olbrzymie (podobno jedzą za 10;). Sprzedaje je już w bardzo dobrej cenie, bo faktycznie rujnują ją finansowo. Jeżeli jest ktoś zainteresowany, to podam jej numer telefonu: 0602196110 Hodowla należy do najlepszych w Polsce, można pooglądać stronę internetową: www.republika.pl/northumberland Mam nadzieję, że nikt nie usunie tego postu jako spamu, bo j...
    • Jestem miłosniczka sznaucerów, kto Go ma to wie jaki to Pies. Miałam przez 6 pięknych lat wspaniałą suneczkę - olbrzym - Afrofytę . Już Jej nie ma. Odeszła od nas.Bardzo jest Jej nam brak. P{rofesor Lorentz, który badał zachowanie psów nie brał do swoich badań sznaucerów, gdyż twierdził, że są zbyt uczłowieczone. I to jest prawda. Sznaucer to psia arystokracja. Chciałabym mieć jejnastępczynię, jeśli ktoś wieo szczeniaczku sznaucera olbrzyma - tylko suczka proszę o powiadomienie n...
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się