Dodaj do ulubionych

Karma dla bordera

27.01.22, 17:29
Cześć.
Poszukuję karmy dla bordera który przestaje już być powoli malym uroczym szczeniaczkiem a zaczyna być dorosłym, aktywnym psiakiem. Wychowaliśmy go głównie na Joserze Sensi Junior i Jestem bardzo zadowolona z rezultatów bo piesek rozwija się dobrze, nie choruje i ma zdrową, lśniącą sierść.

Wiem, że musze już wprowadzać nową karme i skłaniam się ku kolejnej Joserze, ale zastanawiam się, jakich karm używacie na ,,przełomie" życia swoich pupili? Jesteście w stanie mi cos polecić?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • nastkaana12 Re: Karma dla bordera 27.01.22, 23:30
      Możesz próbować kombinować z karmą, ale zakładam, że i tak wrócisz do Josery. Też chciałam być cwana i zaczęłam gotować, wprowadzać saszetki itp ale prawda jest taka że nic tak dobrze u nas nie działało Josera. Gotowane uczulało naszego bąbla, po saszetkach widac było że się źle czuje, okazało sie ze to na nic. Teraz używamy już tylko suchej karmy jednej marki i jest super.
    • tomasson70 Re: Karma dla bordera 31.01.22, 17:17
      A myślałaś nad zmiana karmy na Joserę? Mają spory wybór karm, w tym właśnie dla zwierzaków z problemami trawiennymi. Na pewno zastanowiłbym się nad opcją Lachs&Kartoffel lub Hypoallergenic, maja fajne, bezzbożowe składy i dużo składników odżywczych.
    • slawkot Re: Karma dla bordera 07.02.22, 19:08
      Przez lata testowałem już i karmy mokre i barf, gotowane, mieszane itp. Może nie umiem ogarnąć barfa ale nam rezygnacja z suchej przyniosła więcej szkody niż pożytku. Po saszetkach nasz pies dostał okrutnej alergii pokarmowej i wyciągnięcie go z tego stanu kosztowało masę nerwów. Wet doradził nam trzymać się Josery i chociaż podchodziliśmy nieśmiało do koncepcji diety opartej na suchej karmie to okazało się że był to strzał w dziesiątkę. Polecam każdemu Joserę, u nas sprawdza się Lachs&Kartoffel bo nasz Bąbel do tej pory nie toleruje drobiu.
    • amanda.rosiak Re: Karma dla bordera 09.02.22, 13:12
      ja bardzo polecam karmy z biofeed!
    • www.forumzoologiczne.pl Re: Karma dla bordera 14.02.22, 13:15
      Sprawdź tutaj stacjazwierzak.pl/blog/karma-bezzbozowa-dla-psa
    • dora1971 Re: Karma dla bordera 13.08.22, 17:43
      Jeśli lubi i toleruje Joserę to po co zmieniać na inną meat lovers z jagnięciną fajna bez cukru i konserwantów, polecam spróbować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka