tarnobrzeg

(6 wyników)
  • Czy może mi ktoś udzielić info nt. autobusu z Tarnobrzega do Warszawy (w Ostrowcu 21.19) ? widnieje on na tabliczce rozkładowej na dworcu , natomiast już na stronach internetowych naszego przewoźnika tegoż kursu brak. Pytając w info na D.A. słyszę , że nie mają wiedzy ponieważ nie jest to "nasz" autobus. Jechał ktoś może tym kursem , czy też jest to pks "widmo"?
  • Sandomierz, Nisko, Stalowa Wola i Tarnobrzeg chcą utworzyć "czwórmiasto" Przedstawiciele Sandomierza chcą ściśle współpracować z sąsiednimi miastami i utworzyć z nimi aglomerację "Czwórmiasta". Obok Sandomierza mają ją tworzyć Nisko, Stalowa Wola oraz Tarnobrzeg. Samorządowcy z tych miast spotkali się w Sandomierzu w Kurii Diecezjalnej. Inicjatorem powstania czwórmiasta jest Biskup Diecezji Sandomierskiej Andrzej Dzięga, który uważa, że to najlepszy sposób, aby wspólnymi siłami p...
  • Czesc wam. Nie zdalam 3 razy egz na prawko. Gdzie polecacie jazdy doszolajace, uczylam sie w kaskaderze ale nie chce tam isc. Acha i ile kosztuja. Chodzi mi o Peugota 207
  • miasta.gazeta.pl/kielce/1,47262,5326754,Unikatowe_freski_w_sandomierskiej_bazylice.html "To bezcenne znalezisko, tym bardziej że niewiele tego rodzaju fresków zachowało się w Polsce, a na ziemi kieleckiej nie ma ich w ogóle - zwraca uwagę Jan Główka, dyrektor Muzeum Historii Kielc." Zawsze byłem przekonany,że Sandomierz to ziemia sandomierska,podobnie zreszta jak Ostrowiec...
  • Kielce, Radom, czy Tarnobrzeg ?
  • Sprzedam cały księgozbiór. Ponad 300 książek z różnych dziedzin. Zbierany przez 50 lat. Między innymi: Dostojewski, Tołstoj, Gąbrowicz, Wańkowicz, Gałczyński, Kraszewski, Sztaudynger, Kobyliński, Witkiewicz, Kotarbiński, Konwicki, Tyrmand, Dickens. Także encyklopedia trzynastotomowa, książki przedwojenne, regionalne z okolic Tarnobrzega i Sandomierza. Zbiór w Tarnobrzegu. Atrakcyjne ceny. Adam Kostrzewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się