Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      trendy

trendy

(17 wyników)
    • Na forach i w poradnikach można zaobserwować przedziwny trend: matka ma wypełniać i organizować dziecku każdą wolną chwilę. Jak nie pracuje to powinna w domu z maluchem śpiewać, tańczyć, recytować, lepić z plasteliny, czytać, malować, robić ozdoby, teatrzyki, cuda wianki i w ogóle realizować edukację wczesnoprzedszkolną co najmniej. Jak pracuje, to po pracy - zamiast zjeść i odpocząć - tym bardziej powinna stęsknionemu dzieciątku urozmaicić kreatywnie czas do wieczora i jeszcze wyjść na ...
    • www.groszki.pl/groszki/1,95942,6134175,Trendy_w_makijazu_na_nowy_sezon.html Nie wiem, jak wy, ale ja stawiam na "oczy MUŚNIĘTE węglem". Choć ta pierwsza propozycja (usta) jest też do rozważenia.. akurat do pracy :)
    • tak sobie patrzę na te nasze modelki i widzę,że to jakaś moda musi być:) [img]https://trendstyler.pl/wp-content/uploads/Anja-Rubik-Vogue-Australia-3.jpg[/img] [img]https://trendstyler.pl/wp-content/uploads/magdalena-frackowiak-numero.jpg[/img] [img]https://trendstyler.pl/wp-content/uploads/malgosia-bela-vogue-spain-2011-6.jpg[/img][img]https://trendstyler.pl/wp-content/uploads/Magdalena-Frackowiak-i-Edita-Vilkeviciute-dla-Blumarine-8.jpg[/img] swoją drogą super,że mamy tyle pięknych k...
    • Do zimy daleko, ale chyba czesto i tej jesieni takze rude/brazy dalej.
    • To będzie temat na fali podobnych wątków które ostatnio pojawiły się na forum. Jak obserwuje większośc polek w tych czasach dąży do perfekcji , nie znam baby dla której ideałem za którym wciąż gonią ( oczywiscie z różnym skutkiem ) jest być bardzo zadbaną/dobrze wyglądać , mieć perfekcyjnie czysty dom , realizować się zawodowo i dobrze wychowywać dzieci. Jest jakas moda / cisnienie społeczne na taki idealny model kobiety. Pytanie mam takie czy Wy też za nim gonicie? Znacie takie kobiety ? I...
    • Szkoda ze tak jestesmy niedoceniane przez spoleczenstwo - mimo rzucanych tu i tam stwierdzen ze rodzenie dzieci jest potrzebne. Mowie tez o niedocenianych mamach decydujacych sie na wychowawczy, ktore "siedza w domu" lub tez "nic nie robia". ehhh, kto takie glupie stwierdzenia moze wymyslic. Tzn wiem kto - np moj szef ktoremu dalam podanie o wychowawczy stwierdzil - no, skoro rodzina jest dla Pani wazniejsza... A niby co ma byc wazniejsze niz dziecko ktore jak Cie widzi to od razu...
    • wpisujcie dziewczyny, ja pierwsza:obciach to chyba tipsy, stringi wystające ze spodni, może coś podrzucicie?
    • pół serio... 1. nazywanie dziecka młodym / młodą (obcokrajowcy myślą, że to bardzo popularne imię teraz w Polsce) 2. zapisanie 3-latka na kurs jęz.ang. - najlepiej do H. Doron 3. niedzielne (sobotnie) spacery po supermarkecie, w tym obiadek w Ikei + rekreacja w "kulkach" (wypoczynek musi być "aktywny") 4. publiczne dotykanie/głaskanie brzucha ciężarnej przez równie ciężarnego tatusia ("jesteśmy w ciąży") 5. zakładanie obcisłej bluzeczki na brzusio , najlepiej odsłaniającej go od ...
    • podoba mi się:)
    • Najbardziej obciachowe imiona dzieciom wybral czerwonowlosy Wisniewski.Dzieci bede kalekami i w szkole i w zyciu chyba tez.To jest tak,jak czlowiek wychowany w skrajnej biedzie ktoregos dnia uwierzy,ze jest wielkim artysta.
    • Sorry ale wątek co jest trndy w macierzyństwie przypomiał mi że od paru dni chodzi za mną i nie może sie odczepić myśl: jak inaczej teraz mówi się na coś co jest trendy? pomóżcie jak ktoś wie bo nie mogę sobie przypomieć!
    • Przeczytałam i aż mną zatrzęsło. Trudno mnie zirytować i wyprowadzić z równowagi ale autorce się udało. To ma być "zachęta" do rodzenia dzieci? Nagonka na ludzi, którzy świadomie decydują się na jedno dziecko albo nie chą mieć ich wcale? Jak można w taki sposób wyładowywać na innych swoje frustracje? Nie życzę sobie żeby ktoś oceniał moją postawę życiową, fakt posłania dziecko do prywatnego przedszkola (choćby kosztowało i 5,000 to co komu do tego?), traumę nieprzespanych nocy, bó...
    • Jak to jest właściwie? Jak wchodzę na forum "Kuchnia", to mam wrażenie, że jestem - o taka malutka. Jest tam grupka zapaleńców, którzy wyczyniają w kuchni niesamowite rzeczy. Ja przy swoim doświadczeniu, zapale i umiejętnościach mam wrażenie, że im do pięt nie dorastam - a muszę powiedzieć, że zdaniem całej mojej rodzinki z teściową na czele świetnie gotuję. O mężu w ogóle nie wspominając, bo jemu w ogóle tylko w domu smakuje. A jak pogadam ze znajomkami, to się czuję drugą Nigellą...
    • dżizes... u mnie od tygodnia dzień cały w kółko leci Pipi na DVD;))) Hicior:) Co u Was? Mały ranking;)
    • Sama czytałam wczoraj w Fakcie, jak pewni państwo mieszkają z ósemką i psem na 12 m2. Można? Można! ;) żyć, nie umierać!
    • tzn mam wrażenie że festiwal już się samoistnie rozpoczął, a jego niekwestionowaną gwiazdą jest... no...? taaaaak!!! karmienie piersią!! Ludzie i ludziska, czy naprawdę trzeba robić wiele hałasu o nic? czy czynność naturalna dla wszystkich ssaków tylko w ludzkim świecie jest aż tak problematyczna? za długo, za krótko, wcale, bez przerwy, na plaży, w klozecie, po kryjomu, publicznie, po ciemku i pod kołdrą, na Dworcu Centralnym pod kasami, zboczenie, urocze, piękne, obrzydliwe, mier...
    • Zanim opowiem wam o problemie który mnie gnębi muszę zacząć od tego że moj mąz jest dla mnie niesamowicie dobry, czuły ,kochający ,okazuje mi maximum uczuc , powtarza ze kocha ,prawi komplementy a nawet gdy przeginam zawsze wykazuje sie wyrozumiałoscią ,łagodzi konflikty.Kolezanki mowią mi wprost ze zazdroszczą mi tego ze facet tak wyjatkowo mnie traktuje tak zabiega dba i zawsze stara .Problem jednak mam ogromny i tkwi on w tym że jestem pewna iz on czuje sie przy mnie mało pewni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się