Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      trendy

trendy

(7 wyników)
    • bycie gejem jest trendy, swiadczy o tym metrosexualnosc heteroseksualisci ktorzy robia sie na gejow.
    • Dobra fura, markowe ciuchy, fajna laska przy boku... Co jeszcze?
    • Tony 82 ( dzięki za inspirację) zapłodnił mnie ideą sprawdzenia co sądzicie o posiadaniu konia ewentualnie innego zwierzaka)?
    • mi sie chyba to podoba ..
    • taki teściek - podajcie marki :)
    • Witam! Pojechałem wczoraj z dziewczyną na rowerach na pobliski zalew. Zauwazyliśmy taki nowy trend w męskiej modzie, mianowicie wyciąganie tzw. gumy z majtek (najczęściej szerokiej z określeniem marki) ze spodni i do tego chodzenie bez koszulki. No wiecie, jeansy, majty wychodzące ze spodni, bez koszulki, ciemne okulary i groźna mina. Wygląda to conajmniej śmiesznie :) Mieliśmy niezły ubaw :) Widujecie u Was takich gości? Może coś innego zauwazyliście ? :) Czekam na posty.
    • No cóż można powiedzieć, ten pierwszy model marynarki jest p[o prostu super, nie można nic złego o nim powiedzieć śmiały a zarazem czerpiący z lat 70 jest nie tylko na topie ale też trendy. A całość uważem, że każdy mężczyzna powinien pokochać ubrania i to nie tylko od święta czy do chodzenia do KOścioła czy eż na umówione spotkania do szefa ale właśnie na codzień. Tylko moim zdaniem to nie ubranie (marynarka) zdobio faceta ale facet...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się