trendy

(9 wyników)
  • 1. Krytykowanie rządu Czarka Millera 2. Czytanie komiksów 3. Zyta Gilowska 5. Gra komputerowa "Need For Speed Underground" 6. Śmiecenie pestkami słonecznika w kinie 7. Pozycja "od tyłu" 8. Bycie fanem zespołu "Oasis" Stan na 25 lutego 2004.
  • Czy czujecie? Wiosna sie zbliża, a wraz z nią łatwo jest wyczuć nowe trendy. Pierwsze to naturalność, mało makijazu i szpachli oraz kapiacego tuszu do rzes. Jakas fajna pomadka. Włosy piękne i zadbane puszyste, najchetniej dlugie....No i...Kapelusze! Wraca moda na prześliczne kapelusze. Pięknie ukladane z dodatkami.... A co wy czujecie na nadchodzący sezon? Ps. Link do slicznych kapeluszy... www.flickr.com/photos/23958583@N03/2278041171/in/photostream/
  • >jak sie zakolegować? >to proste kiedy przy powitaniu podajesz prawa dlon >lewa chwytaj kolesia za nabial wydajac z siebie przeciagłe ŁAAAAAAŁ! >kazdy zdrowy facet nie ciota tak bardzo cie polubi ze da sie za ciebie >pokroic Jak szanowni forumowicze zaszeregowalibyście powyższą wypowiedź? Czy jest to Waszym zdaniem ogólnie pojęty trend społeczny liberalizacji życia seksualnego społeczeństwa, czy wypowiedź ograniczonego maniaka seksualnego, albo kogoś w tym rodza...
  • Podrzuccie linki. www.kukowski.ovh.org/symbolizm.jpg www.agraart.pl/pics/dziela/newagemanhhatan.jpg www.surrealizm.ovh.org/beksinski/Beksinski_2.jpg
  • tak sobie siedze i mysle, czy "starsza mlodziez" (30 lat) naprawde preferuje samodzielne, bez zobowiazan ale jakze wygodne i beztroskie zycie w pojedynke czy jednak woli te klasyczne zwiazki i szuka tej odpowiedniej osoby, o ktora jednak w obecnych, zagonionych czasach coraz trudniej. Coraz trudniej, bo nie ma czasu na czeste i dluzsze rozmowy, bo czas goni, bo praca i obowiazki czekaja...bo moze lepiej pocwiczyc na silowni, albo wypic piwo przed telewizorem itp... Czy naprawde d...
  • .... czy da się pisać / mówić bez nich? Czy uzywanie wulgaryzmów jest wymuszone bezsilnością? złością? czy jest to TYLKO styl=signum temporis? Czy pominięcie wulgaryzmów w wypowiedzi zubaża ją w istotny sposób? Czy można swą wypowiedź wzbogacić inaczej, niz poprzez wulgaryzmy? czy to wymaga większego wysiłku intelektualnego? Zrobiłam sobie "zabawę" z wypowiedziami kilku forumowiczów...przekopiowałam ich wypowiedzi do worda i wykasowałam wulgaryzmy. Została uboga "kanwa". A gdzie...
  • Co sie dzieje w narodzie. Nie rozumiem jak imadzin. Idzie parka po ulicy i rozprawia jakąś kanciatą zdrobnioną polszczyzną, co i raz do grona ludzi z niewinno nieśmiałymi oczkami dobija kolejny mój znajomy. Aluzje za aluzjami, profesjonalizm w szorowaniu kibla, windykacja jałmużny i różne takie ciekawe osobliwości świata. Usługi na najwyższym poziomie przynajmniej na folderowej zajawce, a juz nie długo mam wrażenie ktoś za pieniadze bedzie prowadził mi kalendarz albo wleje mi do dzi...
  • Po balu(5)

Wlasnie wrocilem ze studniowki (nie, nie swojej :"P) I szczerze mowiac, jak zobaczylem jak teraz bawia sie ludzie, jakos mi sie kapke smutno zrobilo. Chetnie bym jeszcze wrocil do tamtych czasow, imprez takich jak wlasnie studniowka - a nie bardzo jest jak i gdzie (dyskoteka to nie to samo) Z innej strony, patrzac na tych 18tolatkow dochodze do wniosku, ze to juz inna generacja - potrafia sie bawic bezpretensjonalnie, bez "dopalaczy", po prostu. Imprezowanie nie jest pretekstem do wy...
  • to trend we wspolczesnym swiecie, rodem z kraju w ktorym przyszlo mi mieszkac. Trend, ktory rujnuje wszystko, tratuje kazda tradycje i podporzadkowuje wszystko swemu jednemu celowi: KONTROLI. Powiem wam cos. Celem Tarota nie jest przepowiadanie przyszlosci, tak jak celem jogi nie jest zakladanie sobie nogi za szyje, a celem medytacji nie jest zastapienie ponurych mysli wesolymi. Oto do czego dochodzi w makdonaldowie. Sprzedac glupote glupim ludziom. Kremy na zmarszczki, wydluzacze kur...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się