uj

(6 wyników)
  • Witam, sa juz wyniki!!! Jestem ciekawa, jak wam poszlo. Ja sie dostalam, wiec chwale sie wszem i wobec (bo chyba jest czym;] ), mam nadzieje, ze innym poszlo rownie dobrze... Pozdrawiam i zycze powodzenia;)
  • ten, ktory jutro sie zaczyna o 9.00, BLAGAM odpiszcie!!!!!!
  • Skąd wziąść numer konta i dane potrzebne do wypełnienia druku przelewu piniązków? Podobno pokazuja sie przy rejestracji. Starałem sie rejestrować dokładnie i na żaden numer nie trafiłem. Wie ktoś gdzie można to znaleźc? Czy zostaje mi już tylko telefon do Instytutu?
  • czy kryterium na psychologie UJ jest jedynie dostarczenie swiadectwa maturalnego (stara matura) juz bez zadnych egzaminow?
  • czesc mam do Was pytanie.Czy trudno jest dostac akademik ? Jaka kwota na osobe byla progiem(boje sie ze moge go przekroczyc) i jaka odleglosc( do domu mam okolo 80km). jesli mozecie to odpowiedzcie. Ktory akademik polecacie? i jak tam jest z lodowkami ?Gdzie miejsca najczesciej otrzymuja pierwszacy?
  • na stronie uj sa do pobrania druki - skierowanie na badania. czy ktos moze mnie oswiecic, o co chodzi z tymi drukami? czy ja mam to wydrukowac i gdzies z tym pojsc....???? pzdr kk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się