Dodaj do ulubionych

pomoc w pisaniu pracy

29.12.23, 17:44
Udzielę pomocy w pisaniu prac dyplomowych (licencjackich, magisterskich ) i zaliczeniowych (referaty, recenzje, eseje, rozprawki itp.) lub napiszę pracę.
Prace piszę zgodnie z wymogami uczelni i osoby zlecającej. Bibliografia jest zawsze bogata i w miarę możliwości najnowsza.
Mogę się podjąć zarówno napisania całości pracy lub jej części, jak również korekty już gotowej.
Jestem osobą otwartą na wszelkie propozycje w zakresie tworzenia prac. Przy tym gwarantuję kompetencje, pracę bez plagiatu, terminowość. Nie pobieram żadnych zaliczek. W cenę jest wliczona ew. korekta. Na życzenie wysyłam wzór stylu mojego pisania.
Cena napisania jest uzgadniana indywidualnie, jej wysokość w dużej mierze zależy min. od dostępności materiałów, terminu, rodzaju pracy (badawcza, teoretyczna), typu pracy (mgr/lic.).
Zapraszam do kontaktu, zawsze odpowiadam szybko i rzeczowo na wszelkie pytania.
Obserwuj wątek
    • napiszemyna5 Re: pomoc w pisaniu pracy 04.02.24, 16:10
      Zapraszam do siebie.
      Witam,
      Jestem absolwentką Uniwersytetu Śląskiego. Pomogę napisać prace licencjackie, magisterskie, zaliczeniowe oraz rożnego rodzaju projekty z dziedzin takich jak np.: administracja, turystyka, resocjalizacja, pedagogika, psychologia, zarządzanie, socjologia oraz innych. Pomoc i opieka do czasu zaakceptowania pracy przez promotora. Zapraszam do kontaktu. napiszemyna5@gmail.com
    • lolpop11110 Re: pomoc w pisaniu pracy 25.02.24, 11:29
      Dzień dobry, jak można sie z Panią skontaktować? Jestem zainteresowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka