up

(7 wyników)
  • Pytanie do bezrobotnych korzystających z kursów organizowanych przez UP: czy te szkolenia coś wam dały, czy macie poczucie, że czegoś się nauczyciliście? Chodzi konkretnie o trzy kursy: księgowość od podstaw, tworzenie stron internetowych plus grafika i obsługa kasy fiskalnej z elementami fakturowania. I jeszcze pytanie: czy już teraz dowiadywać się o te kursy? Wiadomo, na początku roku pośredniaki mają chyba już pieniądze albo będą wkrótce mieć.
  • Kopara opada... Co drugie ogłoszenie to płaca minimalna, 2000 brutto osiąga może 1/10 ofert... www.up.warszawa.pl/oferty.php Jak można przezyć w Warszawie za 950 zł na rękę? (zakładając całkowitą samodzielność, i brak osoby towarzyszącej)? Jak pracodawcy w stolicy nie wstydzą się oferować w ofertach pracy takich stawek? Jeszcze do tego wymagać wyższego wykształcenia, znajomości języków i stażu. przecież to tylko świadczy o firmie i jej właścicielu... Jakim cudem zn...
  • Szanowni, Mam do Was prośbę o opinię na temat pracy w dziale marketingu w NASK. Jaka panuje tam atmosfera, czy zostawanie po godzinach jest regułą? Na stanowisku Młodszego Kierownika Produktu ile wg. Waszej wiedzy mogę zarządać na tym stanowisku (brutto)? Czy i w jakiej wysokości wypłacane są premie? Dzięki za info.
  • Jak kształtują się średnie zarobki analityka kredytowego w warszawskich bankach?
  • Własnie dowiedziałem sie że za pośrednictwem urzędu pracy , jako absolwent wyższej uczulni moge załatwić sobie staz w placówce państwowej.Czy ktos wie coś więcej na ten temat, albo odbywa podobny staż?
  • Czy ktoś z Was posiada wiedzę, jak wygląda rekrutacja na stanowisko typu: TŁUMACZ, w E&Y ??? Czy proces rekrutacji wygląda tak, jak na inne stanowiska? Chodzi mi w głównie o to, czy kandydat musi zaliczyć testy analityczno-numeryczne? BIG UP
  • Witam . Gdzie w Warszzwie znajduje się jakieś biuro pośrednictwa pracy? Z góry dziękuję za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się