uszkodzone

(12 wyniki)
  • a więc albo komputer opętał szatan albo nie wiem o co chodzi. mam viste. od paru dni internet explorer ciągle się zacina i wyłącza, wczoraj nagle komp sie wyłączył i gdy sie włączył był monit o prawdopodobnie uszkodzonym dysku twardym. nie wiem czy faktycznie nagle się uszkodził czy to wirus. norton ani trojan remover nie znalazły nic podejrzanego, sama juz nie wiem. bardzo prosze o zerkniecie na logi, to mi rozjasni sytuację. www.wklej.org/id/d9f0e54a4d www.wklej.org/id/d52...
  • Witam, po właczeniu komputera po kilku minutach gdy pisze kursor sie cofa o jeden znak. ADWCleaner skanowałem, co znalazł - usunąłem. Logi: FRST addition wklej.org/id/1471339/ FRST wklej.org/id/1471340/ Paul PS. jak uruchomić cureit w windows8 ?
  • Witam Problem 1: Staram sie usunąć pewien plik z przegladarki Opery który jest uszkodzony i uniemożliwia jej otwarcie. Wszelkie próby usuwania koncza sie komunikatem "nie mozna usunąc cookies4.dat. Plik lub katalog jest uszkodzony i nieczytelny" , tak samo z plikiem opera6i.ini. Nie jestem ich w stanie usunąć z konsoli ani killboxem jak również eraserem. Problem 2: Od jakiegoś czasu przy przegladaniu stron na jakiejkolwiek przegladarce IE, FF, Opera użycie procesora wzrasta do 100%...
  • Mam problem z rolką myszy. Przewija w Excelu, Lotus Notes, a nie przewija w Wordzie, IE 6.0, Total Commanderze i nie wiem czym jeszcze. Zaznaczam, że do poniedziałku było wzystko w porządku. Czy ktoś może mi coś doradzić?
  • Włożyłem DVD do nowego komputera. Pochodził kilka tygodni i zaczął znikać, trzeba go było wyszukiwać aby się pojawił ale sprawiało to coraz więcej problemów aż w końcu przestał być widoczny przez system. Podejrzenia padły na płytę główną więc wymieniliśmy. Było O.K. przez parę dni i znów to samo. W sklepie gdzie kupowałem napęd podpowiedziano mi,że może to być albo wirus albo uszkodzone DVD. Poszło więc do naprawy i okazało się, że faktycznie było uszkodzone więc wymieniono mi na nowe....
  • Witam Mam pewien kłopot z komputerem: bardzo wolno otwierają się programy, np Firefox - po 10 - 15 sekundach pojawia się "górny pasek", po kilku następnych reszta. Przeskanowałem komp Dr.Web CureIt oraz Malwarebytes Anti-Malware (podejrzałem to w poprzednim wątku) ale oba programy pokazały " 0 infekcji". Bardzo proszę o sprawdzenie loga z Hijackthis - wklej.org/id/202469/ Nie wiem , czy dobrze to zrobiłem, ale proszę o pomoc - pozdrawiam - Kuba
  • Witam! Pomóżcie mi proszę, bo nie wiem co się dzieje! Wieczorem korzystałam z neta, wyłączyłam komputer i poszłam spać. Oczywiście jak zwykle wyłączyłam zasilanie listwy. Rano chcę włączyć komputer, a on uruchomił się w trybie AWARYJNYM!!! Znam sie trochę (ale tylko troszkę). Uruchomiłam msconfig i zmieniłam tam na uruchamianie w trybie normalnym (chociaż z tego co pamiętam zawsze tak było), a nikt oprócz mnie i mojej siorty (która nawet nie wie do czego służy wiersz poleceń ;-) )...
  • czesc mam laptopa, toshibe, i pare dni temu wlaczajac kompa pojawil sie taki nie mily napis: "nie mozna uruchomic systemu widnows, poniewaz plik nie zostal znaleziony lub jest uszkodzony: \windows\system32\config\system mozesz podjac probe naprawy tego pliku. w tym celu uruchom instalator systemu windows z oryginalnego cd-rom i wybierz R na pierwszym ekranie. z powazaniem Bill G." przeszukawszy swe cdeki nie znalazlem tego o czy wyzej mowili, tylko jakis System Recovery Disc for T...
  • Gdy komp potrzubuje sterownikow np. gdy chce wlaczyc w myszce opcje double click wlacza mi sie niebieski ekran z napisem Zrzucanie pamieci fizycznej na dysk i liczby w procentach. przeskanowalem kompa Nortonem i Mks-virem i nic nie znalazlo, nie wiem co robic pomocy
  • hej!! ma problem juz od dłuższego czasu, który myslałam ze jest zwiazany z programem, wiec robilam za kazdym razem reinstalacje;) srednio co 4 miesiace, ael teraz to nic nie pomaga, wiec moze ejst jakas inna przyczyna , no wlasnie jaka????moze kos wie, za kazdym razem sa te same "objawy" przy jakims otwartym oknie pojawiaja sie nastepne, otwiera sie cokolwiek, miga kursor, nie mozna nic wyłaczyc, po chwili czasem uspokaja sie wszyzstko i mozna te okna, ktore sie pootwierały wyłacz...
  • Procesor pracuje na 100% co zrobic?Czy cos jest uszkodzone?Intrnet dziala powoli.
  • Piszê teraz z drugiego komputera,bo mój znowu pad³.Dopiero co go odebra³am z naprawy(150z³.),min¹³ tydzieñ i znowu mam problemy.Gdy w³anczam komputer widzê tylko czarne t³o i napis"b³¹d krytyczny(...)" a dalej nic juz sie nie w³¹cza.Ludzie,co ja mam robiæ?Nie oddam go do naprawy drugi raz!Pomó.¿cie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się