Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      w salonie

w salonie

(12 wyniki)
    • ile zarabiacie na ww stanowisku ? proszę o pilną odp
    • Witam serdecznie, pytania związane z tematem: 1) ile zarabia brutto sprzedawca w salonie suknii slubnych? 2)czy jest dodatkowa premia za obrót badź każdą sprzedaną sukienkę? Dotyczy Warszawy bądź Legionowa
    • Witajcie, czy jest ktoś może kto tam pracował? Otrzymałam propozycję na stanowisko fryzjerki w tym salonie, ale słyszałam różne niepochlebne opinie o tym pracodawcy, wiecie może coś na ten temat? Bardzo proszę o opinie na temat tego miejsca.
    • Chce zmienic prace, pracuje wa salonie meblowym w warszawie jako brygadzista, wczesniej pracowalem jako montazysta meblowy.Czy ktos moze polecic jakis dobry salon meblowy w Warszawie gdzie dobrze mozna zarobic?? Prosze o pomoc, jakies namiary na firmy.Dzekuje.
    • W niedługim czasie będę miała rozmowę w sprawie pracy w jednym z warszawskich salonów(dużym,firmowym) z telefonami komórkowymi.Do głównych obowiązków będzie należała obsługa posprzedażna klientów. Może ktoś z Was ma pojęcie ile zarabiają osoby na takim stanowisku, bo nie chciałabym się wygłupić z jakąś dziwną sumą.Dzięki.
    • Witam Własnie dostałam prace w Salonie Sprzedazy samochodów Na stanowisku recepcjonistki, jeszcze do końca nie wiem jakie będą moje obowiązki Czy ktoś z was ma pokrewną pracę i może mi powiedzieć czego się spodziewać? Pozdrawiam
    • Witam, serdecznie prosze o informacje nt. w/w firmy. Interesuje mnie wszystko - atmosfera, ilosc pracy, wynagrodzenie, socjal itp. Z gory dziekuje za odpowiedzi.
    • Czy ktoś wie, jak wygląda rekrutacja na stanowisko sprzedawcy w salonie fimowym Plusa??? Bardzo proszę o wypowiedzi!!
    • - "Praca recepcji w salonie fryzjersko-kosmetycznym jest niezwykle odpowiedzialna i wymaga wielu umiejętności.............., parzyć i podawać kawę (u Małgorzaty Gil do kawy są inne porcelanowe filiżanki niż do herbaty)"fajny humor dnia,w końcu to odpowiedzialne zadanie umieć odrużniać filiżankę do kawy od tej do herbaty.
    • no właśnie...Pozdrawiam.A.
    • Jakie studia powinnam skonczyć, żeby móc pracować w salonie samochodowym?
    • niestety mamy z tym ogromny problem. Szukamy osoby reprezentacyjnej, z doświadczeniem. Nic wielkiego, a jednak :)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się