Dodaj do ulubionych

PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 09:01
Czy ktoś wie, jak wygląda rekrutacja na stanowisko sprzedawcy w salonie
fimowym Plusa???

Bardzo proszę o wypowiedzi!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kacha Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: 217.153.149.* 31.12.04, 09:07
      tak, ale co szczególnie Cię interesuje??
      moge pomóc, bo pracuje w plusie i wiem jak to wygląda od każdej strony.
      • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 11:36
        Witam.
        Jestem zainteresowana stanowiskiem młodszego specjalisty sprzedaży detalicznej
        (praca w salonie firmowym). Prosiłabym o informacje dotyczące rekrutacji,
        warunków zatrudnienia, systemu płacy i ogólnie o warunkach pracy.
        Dziękuję!!!!
    • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 14:57
      up
    • Gość: stella Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:48
      up!!! Proszę o odpowiedź!!!
      • Gość: Beta Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 06.01.05, 15:28
        A kto Ci to proponuje - Polkomtel czy agencja pracy tymczasowej, bo jest różnica
        w płacy. Ja pracowałam w salonie firmowym, bedąc zatrudnioną i przez Polkomtel i
        przez agencję. Oczywiście korzystniejsze warunki są jak pracujesz bezpośrednio
        dla Polkomtela - umowę na czas nieokreślony lub określony ale dłuższy niż
        miesiac (agencja oferuje przedłużanie z miesiąca na miesiąc). Płaca również
        atrakcyjniesza od Polkomtela niz od agencji. Poza tym jako stały pracownik
        Polkomtela masz kilka bonusów, których pracownicy tymczasowi nie mają.

Co do rekrutacji to zależy od salonu, kierownika, ich zapotrzebowania - nie wiem
        czy masz już ofertę czy tylko marzysz o pracy dla nich.

Praca generalnie jest fajna - dla mnie miało duże znaczenie to z jakimi ludźmi
        pracowałam, bo jak zaczynałam to miałam mnóstwo pytań i wątpliwości i nie
        wszyscy byli chętni, żeby mi pomóc. Ale jednak trafiłam też na ludzi bardzo
        życzliwych. Praca przy sprzedaży jest przyjemniejsza niż w POKu, bo tam trzeba
        się użerać z klientami, którzy przychodzą z pretensjami, problemami, są
        zniecierpliwieni i zdenerwowani, a na sprzedaży jest sympatycznie, bo się ludzie
        cieszą, że telefon kupują :)

Co jeszcze chcesz wiedziec??
        • Gość: monia Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:38
          A jak kształtują się zarobki??
        • swojadroga Re: PLUS GSM - sprzedawca PILNE!!!!!!! 07.01.05, 22:11
          Pracownik telefonicznego działu sprzedaży TVK ma jakieś wzięcie w tej
          dziedzinie??? TVK była ogólnopolska...
          ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka