w uszach

(10 wyników)
  • Witajcie, mam pytanie. Nie wiem od czego tak się dzieje ale czuję w uszach takie nierównomierne stukanie, podobnie do tętna ale to nie tętno, bo jest ono bardzo nieregularne. Dodam że tak się dzieje jak leżę na tym boku. Nie mam pojęcia co to jest. Obecnie boli mnie to ucho, dzisiaj mnie kuło, boli mnie też ta sama strona gardła więc myślę że może to być zapalenie ucha, ale czy te stuki to normalne są, czy biorą się z innej przyczyny. Piszę bo może ktoś ma podobnie. Jest to po prostu ...
  • Od pewnego czasu mam problem z lewym uchem. A to miałam szumy, a to znów rano było wilgotne. A teraz znów słyszę w nim stukanie, gdy idę. Gdy idę powoli to jest rzadsze, czym bardziej podskakuje głowa, tym częściej stuka, jak jakaś nieumocowana część w bagażniku :) Ja staję, stukanie ustaje. Miał ktoś tak? Co to może być? Czy to np od kręgosłupa szyjnego? Czy też od ucha?
  • Czy ktos wie cos na temat dokuczliwego piszczenia w uszach?A moze sam masz takowa dolegliwosc,wiec podziel sie informacja ze mna na ten temat.
  • Od wczorajszego wieczora odczuwam jakby szum, pulsowanie w uszach. Nie wiem czym to może być spowodowane - stres?
  • Witajcie, Od paru dni słyszę w jednym uchu jakby tętno, czy bicie serca. Brzmi to zabawnie, ale zabawne niestety nie jest. Pojawia się od czasu do czasu. Czy któraś z Was to miała? Nie wiem, może jest to związane z niedawnym powrotem znad morza i nalaniem się parę razy słonej wody do ucha. Na razie stosuję Otinum, ale nie pomaga Będę wdzięczna za wskazówki Z.
  • 2 tyg temu przebilam uszy po raz drugi - kilka lat nie nosilam kolczykow - i dzisiaj sciagnelam lecznicze kolczyki bo strasznie swedzi i skora zlazi z uszu :// Dziurki tak jakby wogole sie nie zagoily :// Moze zalozyc srebrne? Moze czyms posmarowac? doradzcie bo sie zadrapie na smierc :/
  • ?
  • Dziewczyny, jestem na wakacjach kajakowych na Pojezierzu Augustowskim. I od wczoraj mocno bolą mnie uszy - zaczęło się po nurkowaniu. Nie mam uczucia, że są zalane wodą, lecz czuję ból siedzący w środku i mocny ucisk. Niech to szlag trafi :( !!! Boję się, ze zepsułam sobie wakacje. Do Augustowa trochę daleko... zresztą laryngolog nie przyjmie mnie bez skierowania. Jedna z uczestniczek spływu ma przy sobie antybiotyk CIPHIN 250. Ludzie radzą mi go zażyć. Wiem, ze zażycie antybiotyku bez ...
  • mam straszny problem,ktory zrobilam sobie wlasną glupotą...a mianowicie swędzialo mnie ucho ,nie moglam sie opanowac no i zaczelam sie drapac palcem zgiętym i tak się drapalam,ze zatkalo mi się ucho.Poszlam dzisiaj do lekarza i lekarka powiedziala,ze to jest sklejenie trabki glosowej,wpuszczala mi powietrze taką gruszką przez nos,ale to pomagalo tylko na chwile i nadal mam takie zatkane ucho.Jestem przerazona,moze ktoś z was mial coś takiego?
  • Boli mnie,a wlasciwie pulsuje w okolicy ucha i skroni co moze byc tego przyczyna???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się